Foods,  Persoonlijk

Verjaardag High Tea a’la me!

Op zaterdag 19 december heb ik mijn verjaardag gevierd, ik doe niet echt aan verjaardagen, dus eigenlijk alleen wat familieleden enzo.. Maargoed, ik wilde dus een soort High Tea doen en dat is me aardig gelukt, wel met de hulp van Bart natuurlijk zo her en der. We hebben redelijk wat uurtjes in de keuken gestaan en een aantal verprutste dingen en mooie dingen op tafel kunnen zetten.Wellicht dat anderen hier ook nog iets mee kunnen, als je zelf een high tea gaat geven. Je hebt ze in verschillende soorten en maten, ik heb de tafel gedekt en kon ook meteen gebruik maken van mijn etagiere die ik van de Sint had gekregen. Het zag er in elk geval erg leuk uit.

Poging tot het maken van Soesjes. Deze zijn alleen niet gelukt en volgens Inge (kookexpert) zijn deze ook vrij lastig om te maken.

Pan met Soezenmeuk erin. Later heb ik het nog eens geprobeerd te maken, met een ander recept, ook dit was niet te doen, helaas.

De muffins met Prinsessenglazuur en sneeuwmannetjes die ik bij de Xenos had gehaald, hier kun je van alles op plakken natuurlijk.

De slagroomsoezen, die we hebben gekocht, met Prinsessenglazuur en wat suikergoed ook in een potje bij de Xenos gekocht. Kan natuurlijk ook een laagje chocolade over natuurlijk

Gevuld met lekkersss. Onderin puntjes boterkoek en suikerbrood in vormpjes gedaan.

Onderin blokjes appeltaart en bovenaan ook uit kerstvormpjes, stroopwafels. Gewoon de vormpjes op een stroopwafel en je hebt een heel leuk extraatje. Vervelend is wel dat je de restjes zelf even op moet eten, hihi.

Schuimpjes en chocolade lagen er ook nog bij op.

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.