Persoonlijk

Mijn verjaardag was top!

Naast dat ik natuurlijk een behoorlijk pak sneeuw op mijn verjaardag had, kon ik niet werken, wat ik die ochtend zou doen. Het hele verkeer was ontregeld, openbaar vervoer reed niet en alles lag vrijwel stil. Na wat heen en weer gebeld met Marcel, Joyce en mijn moeder afgesproken om elkaar tegemoet te gaan lopen, door de sneeuw, samen met de honden.

Om 12 uur s’nachts kwam Bart mij wakker maken, alsof ik niet gewoon lekker lag te slapen! Om me te feliciteren en mijn cadeautjes alvast te geven. Ik kan je melden, dat het op dat moment erg lastig was om mijn cadeautjes uit te pakken! Zo slaapdronken als ik was had ik het dan toch voor elkaar, bedankte hem en ging weer slapen. Niet dat ik ondankbaar ben ofzo, maar hij moest ook weer door met werken.

Omdat ik met mijn familieleden had afgesproken, had ik toch nog visite op mijn verjaardag en hebben we mijn zelfgebakken appeltaart opgegeten, die eigenlijk voor mijn collega’s bedoeld was (een nieuwe komt volgend jaar!). Ook kreeg ik vast mijn cadeautje (zou eigenlijk pas zaterdags of zondags zijn), een gereedschapskoffer voor vrouwen, allemaal in het roze. Echt te leuk! Dus als er klussen geklaard moeten worden. Ik vond dit toch best gezellig en gewoon zo fucking uniek! Ook al die sneeuw die er lag, gewoon tof!rnrnVerder een rustige dag tot zaterdag de 19e kwam, toen ik het dan echt vierde. Ik ben lekker verwend met cadeautjes, had ook wel een beetje een wensenlijst gemaakt, dus kreeg ik aardig wat ik graag wilde hebben! Alsof het niet lastig genoeg is met al die feestdagen. Het was een gezellige dag en vond het leuk dat iedereen er was. Zondags zou mijn vader met Yvon en d’r zus komen, maar het weer was weer te moeilijk. Dus heb ik sowieso nog een cadeautje tegoed!

Ik heb gekregen,rnVan Bart mijn geurtje Signature van de Beckhams (JUMMIE) en de body lotion ervan. De gereedschapskoffer van Marcel & Joyce. Van mijn moeder ook het geurtje Signature van de Beckhams (dubbel jummie!) die ik zelf op moest zoeken, hihi. Van Inge en Johan had ik een lekker badschuimpje en bodylotion gekregen van de Bodyshop, zo lekker zoet. Van Mirjam een waardebon voor de Xenos, kan ik de buffetkast mee opvullen. Van mijn oma een nieuwe omnibus boek van Jil Karoly. De eerste had ik al uit, en zag dat er een nieuwe uit was. Geld heb ik nog gekregen en van Erik en Aafke kreeg ik een zelfgemaakte sieradenbord. Hier kan ik mijn sieraden die ik maak op hangen, heel erg leuk, mooi en super creatief! Moet hem (nog steeds) ophangen, maar dat kan ik dan weer even doen met mijn gereedschap in ut rozeeee!rnrnFlink verwend zoals je leest. Op naar volgend jaar maar weer, dan komt de grote DRIE NUL eraan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.