Onze Bruiloft,  Persoonlijk

Alweer 12 jaar getrouwd met mijn man

Ik voel een jubileumpje aankomen! We zijn vandaag 12 jaar getrouwd en al bijna 18 jaar samen, hoezo time flies? Over dat jubileum gesproken, dat is toch als je 12,5 jaar getrouwd bent? Vieren mensen dit tegenwoordig nog wel (uitgezonderd corona-verbod-op-grote-feesten-en-partijen)? Of halen de meeste huwelijken deze mijlpaal niet meer? Wij wel, want we hebben toch voor 50 jaar getekend en gaan pas onderhandelen over eventuele voortzetting als (zoals mijn man het heeft verwoord) manlief twee derde van zijn ‘straf’ heeft uitgezeten, haha!

Natuurlijk alle gekheid op een stokje! Neem het met een grote korrel zout, of misschien zelfs met een heel zoutvaatje, het blijft een leuke grap. Dat is pas over 38 jaar en dan ben ik 77 jaar, hij 73.. Nou, je snapt mijn hersenspinsel vast wel.

Nog steeds ben ik helemaal happy met mijn mannetje en onze kindjes.


Blijft een mooie foto hè?! Wat waren we toen nog een stel puppy’s.

Hou van je <3

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

42 − = 33

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.