Dagje Uit!,  Groningen,  Onze Bruiloft

Bruiloft: Love & Marriage (Trouw) beurs in Groningen


Vandaag ben ik met mijn mama, Bart zijn mama en zijn zus naar de Love & Marriage beurs geweest hier in Groningen. Gelukkig ben ik behoorlijk aan de beterende hand en heb ik het gelukkig kunnen redden om heen te gaan (zwaar onder de medicatie, hihi). Ik wilde heel graag heen, ik ben blij dat het gelukt is. Wij, Bart en ik, gaan trouwen (20-08-2008) en hebben nog een aantal dingen (lees veel) te regelen.


Deze beurs bevatte best een hoop stands om tips voor ons komende huwelijk te gaan geven. Bij binnenkort had je een hele rij auto’s staan, er stonden hele mooie tussen. Wij hebben genoeg keuze aan mooie auto’s in elk geval dankzij familie en vrienden. Maar een grote reden was natuurlijk om bruidsjurken te bekijken. In een uur tijd kwamen er zo’n 80 bruidsjurken langs!! Maak dan nog maar eens een keuze.

Maar, Wauw!, wat een mooie jurken hebben we gezien, de ene mooier dan de andere en sommige verschrikkelijk en verre van mooi! Je kon via een stand een favoriete jurk doorgeven en je maakt dan kans om hem te winnen, dat zou ik wel erg leuk vinden! Maar dan nog moet ik een hele berg aan jurken nog passen. Ik heb al wel een idee wat ik wil, maar er is ook zoveel ander leuks. Binnenkort maar even gaan passen.

Samen met ‘de girls’ hebben we een hoop idee├źn opgedaan voor het huwelijk van Bart en mij. Gelukkig vind hij veel ook leuk en beginnen we steeds meer zin in DE dag te krijgen. Mijn mams heeft ook nog een duif vastgehouden, waarvan wij beide dachten dat ze nep waren, haha. Wat is zo’n witte duif zacht, dat had ik niet verwacht en hij bleef ook rustig zitten.

Al met al vond ik het een leuke dag! Ik heb een hoop folders door te spitten, maar gelukkig heb ik een ‘team’ om me te ondersteunen bij het zoeken naar de perfecte bruidsjurk en te helpen met alle andere voorbereidingen!

Ik vond het gezellig!!

Toedels -x-

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + = 10

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.