Dagje Uit!,  Kijk & Luister,  Persoonlijk,  Weekendje weg

Wij waren naar de Lion King in Scheveningen met overnachting

Mijn schoonzusje had kaarten voor de Lion King in Scheveningen. Wegens omstandigheden kon ze niet meer gaan en vroeg ze of wij de kaarten over wilden nemen, er was zelfs al oppas beschikbaar, dus wat zeg je dan?! Ja natuurlijk! We hebben er meteen een overnachting aangeplakt die nog best lastig was om te vinden! Oh en zoals we inmiddels gewend zijn was er heus weer ‘iets’ met de auto..


De auto was niet stuk, de APK was alleen al twee dagen verlopen, haha. Na wat heen en weer gebel konden we de auto nog ergens laten keuren, maar een dag later pas ophalen. Toen moesten we nog vervoer hebben en dat werd een Mercedes SLK CABRIO!! Hoezo in stijl naar Scheveningen toe? In de middag vertrokken we en konden lekker in de zon over de snelweg rijden. Het was al zo lekker warm in het oosten van het land, dat het in Scheveningen met het windje beter was.


De overnachting had ik nog met moeite kunnen vinden. De vele hotels waren vol!! Uiteindelijk werd het een overnachting in het Bilderberg hotel. De auto hadden we op enkele minuten van het hotel kunnen parkeren in de parkeergarage. Na het inchecken zijn we naar het strand gegaan, wat was dat lekker!! Door een golfje was ik zowat tot mijn middel nat maar dat was ook niet erg. We besloten bij een strandtentje wat te drinken, beetje te lezen en om ons heen te kijken. Zo relaxt zonder kinderen, (die we heus wel hebben gemist hoor) het niet aldoor op te moeten letten waar ze rondhangen en of ze nog in de buurt zijn.

We besloten ook nog wat te gaan eten bij deze strandtent, Peukie (goede service!), om daarna naar het hotel te gaan en ons op te frissen voor ons avondje naar het theater. Hoewel dat opfrissen in het warme weer bijna niet te doen was, toch een poging gewaagd. Een koud bad nemen had ik ook nog niet eerder gedaan, maar dat was lekker! In het theater hadden ze voldoende airco blazen zodat het er goed uit te houden was.


De show was mooi, bijzonder, een klein beetje emotioneel en ook wel grappig. Het is een hele andere musical dan we eerder hebben gezien. Mensen die als dieren waren omgetoverd en door de zaal heen liepen. Weet je, je moet het zelf gewoon hebben gezien. We mochten ook geen foto’s maken, maar zeker de moeite waard om eens gezien te hebben!! Na de show liepen we weer naar ons hotel en het was lekker afgekoeld inmiddels. We zijn gaan slapen in de supergrote bedden die er waren en de volgende ochtend was Bart nog even gaan zwemmen in het zwembad van het hotel.


We moesten van tevoren aangeven hoe laat we wilden ontbijten. Er waren drie rondes en wij hadden voor de tweede ronde gekozen. We besloten buiten te eten, de meneer die daar de boel beheerde was ook zo leuk! Beetje grapjes maken, daar hou ik wel van hoor. We mochten ook niet tegelijk naar binnen om eten te halen, anders zouden de meeuwen het eten van het bord pikken. Na het eten besloten we nog snel even naar de zee te gaan. Dat was echt ook zo dichtbij en we zaten ook nog vlak achter de pier met reuzenrad (waar we niet in zijn geweest!) Het zou zo’n 198 stappen zijn, niet geteld maar het was oversteken en je was er ook zo.


Bart, bikkel, heeft nog in de zee gezwommen. Ik vond het nog net te fris om er helemaal door te gaan. Het was ook al vrij druk, mensen die al een plekje hadden gekaapt om de dag door te brengen. Wij moesten om 11:30 het hotel uit dus gingen we terug, nog even weer douchen, wat met de warmte zwaar overated is om te doen. Uitchecken en weer op weg naar huis om nog via een ommetje een ijsje te eten, de auto weg te brengen en daarna de kindjes weer op te halen.


Het voelde als een vakantie! Deze duurde krap aan 24 uur. Hoewel je soms een week op vakantie gaat en dan na drie dagen weer thuis denkt dat het alweer zo lang geleden is. Zoiets was het nu ook! Wat was dat heerlijk, zo saampjes met manlief.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

22 + = 24

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.