Dagje Uit!,  Kijk & Luister

De Online Improv Show van Ruben, Tijl & Ruben! Wij waren erbij

Een aantal keer per jaar gaan Bart en ik naar het theater (mits er iets leuks is). Gelukkig is er met enige regelmaat iets leuks te vinden in het Apeldoornse theater Orpheus. Zo zouden we ook dit jaar naar verschillende voorstellingen gaan, alleen tja.. Corona. Dus was het heel gaaf om dan vanuit de huiskamer bij de Online Improv Show van Ruben, Tijl & Ruben te kunnen zijn.

In april hadden we twee shows op de planning staan en in oktober ook nog eentje. Alleen vanwege de corona zijn twee van de drie show geannuleerd en zal er eentje doorgeschoven worden naar volgend jaar. Dus hebben we nog iets leuks in het vooruitzicht. Het was dus wel bijzonder om afgelopen zaterdag bij de Online Improv Show aanwezig te kunnen zijn, gewoon vanaf onze eigen bank meekijken.

* Foto van mijn tv genomen, mocht dit niet mogen dan verwijder ik hem weer.

De heren, Ruben van de Meer, Tijl Beckhand & Ruben Nicolai, hebben tijdens de Corona-drama de handen ineen geslagen en waren al gestart met een eigen YouTube kanaal en uiteindelijk is hier een Online Improv Show uit voortgekomen. Ik hield mijn Instagram al even in de gaten wanneer er weer een show aangekondigd zou worden, wij hebben deelgenomen aan de tweede ronde die afgelopen weekend heeft plaatsgevonden.

Zo had deze slimmerd twee kaartjes gekocht, eentje voor haarzelf en eentje voor haar man. Maar je hebt maar één nodig omdat je met z’n tweetjes naar je scherm kan kijken natuurlijk. Dus een kaartje hebben we aan mijn zwager en schoonzus gegeven. Bart had de laptop op de tv aangesloten en zo hadden we groot beeld en konden we meegenieten van de grappen en grollen van dit drietal. Een uur voor aanvang werd er muziek gedraaid door een DJ en er was zelfs een pauze tussendoor die ook vervuld werd door dezelfde DJ.

Je kon je aanmelden voor een virtuele eerste rij, van de 1500 (ik weet niet zeker of ik dit goed heb gehoord) mensen konden er 100 zich aanmelden voor deze eerste rij. De kans is dan dat je in beeld komt, mag meedoen en meepraten. Of enigszins in het ootje worden genomen. Zo kon je even meekijken bij de mensen thuis. De één zat alleen, de ander met een kamer bomvol mensen. Deze keer waren er 30 zitplaatsen in de zaal, dus was er ook live publiek bij.

Wij zaten met ons tweetjes op de bank naar onze TV te kijken onder het genot van wat chips en wat te drinken. Het was goed te volgen en er kwamen bekende spellen in voor die je wellicht kent van het programma, de LAMA’s. De tweede helft vond ik persoonlijk iets leuker dan de eerste helft. Ik vond de grappen toen leuker, of flauwer, of sarcastischer.. Het was in elk geval een avondje fun! Als je nog tickets weet te bemachtigen, zou ik zeggen go for it! De tickets zijn goedkoper dan theater kaartjes en het is eens iets anders. Leuk om dit mee te hebben kunnen maken.

Check onder andere de Ruben, Tijl, Ruben Instagram om op de hoogte te blijven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 24 = 27

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.