Beestenboel,  Dagje Uit!,  Foto's,  Gezin & Familie,  Groningen

Rondje Lewenborg en bezoekje kinderboerderij

Ook dit is alweer van een tijdje geleden, 13 augustus, maar ondanks dat ga ik het toch lekker op m’n site zetten, vooral omdat ik de foto’s zo leuk vind geworden. Goed, 13 augustus gingen we even een rondje lopen door Lewenborg en kwamen we op een gegeven moment bij het soort kinderboerderijtje uit waar we naar binnen wilden, en normaal is dat geen enkel probleem, alleen de kat die daar bi jhoort heeft het niet zo op honden… Dus moeten we maar een keertje zonder Pepper heen als Lieke wat groter is.Door het hek heen heb ik wat kiekjes gemaakt van wat dieren die er rondlopen. het was erg warm die dag. Herken jij alle plekjes?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 − = 51

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.