Beestenboel

Simon’s Cat is the best

Kattenbezitters herkennen zich helemaal in Simon en zijn kat. Simon heeft verschillende filmpjes gemaakt over zichzelf en zijn kat. Deze kat haalt allerlei fratsen uit die we als kattenbezitters heel erg herkennen. Simon’s Cat is voor mij helemaal de bom (hippe taal..). De filmpjes zijn echt heel erg leuk om te zien. Eens in de zoveel tijd zijn er nieuwe filmpjes uit en die kan je dan bewonderen op Youtube of op de officiĆ«le Simon’s Cat website. Maar ook zijn er gadgets en is er zelfs een iPhone app van dit kattenwezen.

Het begon ooit toen Simon Tofield probeerde Flash te maken. Hij had het filmpje ‘Cat Man Do’ toen gemaakt en ergens online gezet. Voor hij het doorhad, had iemand het filmpje op youtube gezet en was het filmpje al miljoenen malen bekeken. Zelf heeft hij vier katten met de namen Jess, Maisie, Hugh en kleine Teddy. Zijn kat Hugh was zijn eerste inspiratie om zijn eerste filmpje te maken toen Hugh probeerde hem wakker te maken op een ochtend. Alle filmpjes die Simon heeft gemaakt zijn gebaseerd op de fratsen die zijn eigen katten hebben uitgehaald en dat is dus de sleutel naar zijn succes. Ook omdat het zo lekker herkenbaar is voor iedereen, met katten.

Er is zelfs een mevrouw die een tattoo heeft van Simon’s Cat. Als Simon de mogelijkheid had iets te zeggen tegen zijn katten (op zijn miauws natuurlijk) zou dat zijn ‘Could you just give me a few more minutes in bed!’
Hoezo herkenbaar?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

7 + 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.