Beestenboel

Bouncer, de stalker!!

Halverwege maart waren we buiten, begin april hetzelfde, maar overal waar we gingen werden we gevolgd! Het was en is zo leuk om te zien dat Bouncer achter Lieke, nou ja ons, aanloopt als we buiten zijn. Ik vind het zo schattig dat hij ons volgt, zo lief, gewoon cute!

Begin april waren we weer buiten, ook nu zagen we dat we werden gevolgd. We zagen eendjes en gingen brood halen. Toen waren de eendjes even weg en konden we ze geen brood geven. Ze bleken ergens anders rond te hangen en toen konden we ze wel brood geven. Ook Bouncer kwam langs, ‘even’ met de eendjes ‘spelen’.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.