Beestenboel,  Foto's

Fotomomentje diertjes in juli

Zoals we inmiddels gewend zijn verloopt mijn blog niet up2date. Maar dat geeft niet, want er is genoeg leuk nieuws om over te schrijven, alleen duurt het iets langer. Zo was het in juli erg mooi weer en heb ik geprobeerd om mooie en lieve foto’s van Bouncer & Pepper te maken, alleen liep er een strontvervelende persoon (ik noem geen namen BART!) Pepper op te jagen, zodat de meerderheid van de foto’s niet goed gelukt zijn… En dat is echt zo!
Maar gelukkig zijn er ook een aantal wel mooi geworden! Ik heb ze hieronder allemaal geplaatst… Ergens is de dader ook te vinden! Telkens als ik een foto wilde maken, liep ‘de dader’ de beesten af te leiden, waardoor er rare foto’s ontstaan.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.