Beestenboel

Bouncer de kat, ons prinsesje!

Wat een leven hebben katten ook! Een beetje rondhangen, wat eten, een beetje in de zon liggen, achter vliegende dingen aan (kan werkelijk waar van alles zijn) maar ook kikkers schijnen reuze interessant te zijn! Ze lijken een luizenleven te hebben en onze Bouncer kan daar wel over meemauwen.. Ze zeggen ook “Katten hebben personeel, Honden hebben een baas“, ook dat is iets wat wij hier thuis duidelijk zien!Na wat nare ervaringen met overreden katten heb ik altijd gezegd, ze komen niet meer los buiten! Een tuigje en een lange lijn in de tuin bieden dan uitkomst. Zo kan Bouncer met mooi weer lekker naar buiten en is hij verder lekker gezellig de hele dagen binnen. Aan een lijntje buiten geeft ook wel iets schattigs, want zodra je thuis komt en de zon schijnt weet hij meteen, oh ik mag zo naar buiten en staat al helemaal klaar bij de achterdeur voor ik mijn jas en/of schoenen maar uit heb. Plus, dat mensen nu misschien denken, ach wat zielig! Maar hij is niet beter gewend, net als dat katten op een flat waarschijnlijk helemaal nooit buiten komen.

Maar van al dat buiten spelen word je natuurlijk wel errug moe! Nu is Bouncer wel een lekker knuffelbeest als ik op bed lig, maar de afgelopen dagen zijn echt het toppunt! Dinsdag nam hij niet eens de moeite om uit zijn mand te komen en mij te begroeten, terwijl hij altijd meteen naar boven rent om nog even te knuffelen op bed. Hij keek op, met een stel glazige slaperige ogen en ging meteen verder slapen. Na de wandeling met Pepper was meneertje eindelijk opgestaan om zijn dag eens te gaan beginnen, verder slapen!

Vanmorgen kwam Bouncer meteen naar boven rennen toen Bart de deur open deed. Binnen 2 tellen was hij bij me op bed en plofte neer op de dekens van Bart en lag daar prinsheerlijk in het zonnetje. Zoals je dus kunt zien op de foto’s die ik heb genomen, van ons prinsesje, hihi..

Je ziet hem denken, laat me aub met rust!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

94 − 93 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.