Persoonlijk

Lekker luxe zondags ontbijtje

Het was zondag 19 april toen ik ontwaakte uit mijn diepe rozige slaap. Beneden wat gerommel hoorde en me langzaam uit bed sleurde om maar eens te gaan kijken. Mijn ochtendritueel ging van start. Blik in de spiegel, hmmz, altijd een spannende verschijning. Op naar de badkamer om mijn lenzen in te doen, het was een mooie heldere zonnige dag. Badjas en pantoffels opgespoord en aangetrokken en toen stond ik bovenaan de trap.Ik viel niet hoor, was wel een spannende eindzin van de into. Maar, laat ik niet teveel afwijken! Beneden rook het al naar lekker, broodjes uit de oven. Verse aarbeitjes en ik zag thee… Een tafel vol lekkers voor ons twee! Het was een kleine herhaling van de Pasen, maar lekker knus met ons twee zo in de tuin, genietend in het zonnetje. rnrnBekijk de foto’s ook maar gewoon!Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.