Games & Tech

Kolonisten van Catan, maar dan online

Ik ben dol op games. Niet alleen op de computer, de Nintendo Wii of mijn Nintendo DS, ook bordspellen vind ik wel eens leuk om te doen. Alleen heb je voor de meeste spellen meerdere mensen nodig. Met Bart bijvoorbeeld Kolonisten van Catan spelen is ook leuk, maaaaaaaar hij wint bijna altijd! En met bijna bedoel ik van de 100 keer, heb ik er misschien 2 gewonnen. Nu heb ik Kolonisten van Catan op het internet ontdekt en speel dat nu bijna dagelijks!nnnnDe website kun je vinden door even naar het volgende adres te gaan: games.asobrain.com. Je maakt een account aan en gaat naar een lobby om te spelen. Je kunt verschillende mappen spelen, dingen ontdekken, varen of met de ridders aan de haal gaan. Je speelt met andere mensen online, deze kunnen overal vandaan komen. Zo speel je toch niet alleen. Je kunt ook wel met ze praten als je zou willen. Bekijk maar een oude screenshot hoe het er een beetje uit ziet;rnrn

rnEr zijn dan ook verschillende lobby’s, om aan het spel te wennen is de Non-Ranking een aanrader. Ik vind het in elk geval erg leuk! Mocht je eens komen buurten, ik speel vaak op de Ranked server basic met de nickname Babsy, mijn gamersnickname!rnrnWie weet tot op een server! Mocht je er nog iets over willen weten? Geef dan even een gil!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.