Beestenboel,  Foto's,  Tuin &zo

Ons ‘snowy’ uitzicht vanmorgen

Natuurlijk lag ik nog op bed toen ik Bart voor de deur hoorde stampen. Het gestamp dat je eigenlijk alleen maar doet als je sneeuw aan je schoenen hebt. Een poging om door de luxaflex te kijken werkte niet, het leek wel of er meer licht was dan anders, maar dat zou ik later wel zien. Toen ik mezelf uiteindelijk uit bed heb weten te rollen is het overal wit!! Een dik pak sneeuw. Na een klein ochtend ritueel de camera gepakt en wat kiekjes gemaakt van ons uitzicht. Die je natuurlijk hieronder kan bewonderen! Alleen de eerste foto is van de voorkant, de rest allemaal van ons uitzicht achter.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

37 − = 32

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.