Beestenboel

Pepper kreeg zwemles van Bart (foto’s en filmpjes)

Het eerste weekend van september was het uitzonderlijk mooi weer! Het was erg warm en Pepper liep te hijgen als een gek. Bart wil zoooo graag dat ze het leuk vindt om te zwemmen. Maar ze houdt niet van natte poten. Als het regent wil ze al niet naar buiten toe. Maar we zijn toen naar Harkstede gereden, achter Grunostrand (waterskibaan & camping), is een grote ‘roeibaan’ waar Bart Pepper zwemles ging geven. Sowieso in het water was het ook voor haar wel lekker verkoelend. Al dacht ze daar toch even anders over.

Bart had haar eerst aan de lijn en liet Pepper een stukje van de rand los. Het was niet heel diep, maar als ze de grond niet voelde raakte ze toch wel wat in paniek. Op een gegeven moment liet Bart haar merken dat ze bij het plateau in het water kon staan. Dat stelde haar wel wat gerust.

Maar in het begin met echt hele grote ogen ging ze door het water, wat uiteindelijk wel minder werd gelukkig. Leuk vond ze het echt niet, maar je zag wel dat ze er lekker door afgekoeld raakte. Telkens als Pepper in het water was geweest ging ze over het gras schaven en schuren en uiteindelijk ook nog lekker rennen. Ze werd er lekker wild van.

Je ziet d’r denken “Ik ga echt dat water niet meer in!”

 

Helemaal zen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

60 − 52 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.