Dagje Uit!,  Foto's,  Gezin & Familie,  Groningen

Groningen gehuld in sneeuw!

Enkele uren na mijn ontwaken moesten we op weg naar de Verloskundige praktijk aan de Kraneweg. Omdat er zo’n gezellig laagje sneeuw lag, liep ik aldoor te drammen dat ik op tijd weg wilde, omdat er een file stond, we geen idee hadden hoe het er onderweg uit zou zien enzovoorts! Ik had mijn camera in de tas gedaan om eens wat kiekjes te maken van ‘de stad’. Ze zijn niet heel denderend, maar geven wel weer hoe het er zo’n beetje uit zag. De foto’s zijn ook tijdens het rijden genomen, dus kon ik niet even stil staan om een mooi kiekje te maken, gelukkig reden we niet snel, maar de meest gelukte foto’s kan je hieronder bewonderen. Oh ja, vlak voor we weggingen was Pepper nog door Bart ingepeperd met sneeuw, gemeen!!Kan jij raden waar welke foto is genomen?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + = 10

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.