Dagje Uit!,  Groningen

Mei Kermis in Groningen

Elk jaar, een paar dagen voor Moederdag, word de kermis hier in de stad opgezet. Deze blijft een week staan en wij brengen er eigenlijk elk jaar toch even een bezoekje aan. Zo ook gisteren, samen met mijn vader, Yvonne, mijn oom en tante Alie en Gerke, Bart en ik zijn we even over de kermis gewandeld. Kijken wat voor nieuwe attracties er waren, mensen horen gillen en kijken wat er te scoren viel aan knuffels.

Er waren leuke nieuwe attracties, maar een spookhuis heb ik eigenlijk niet gezien. Zal wel niet spannend genoeg meer zijn. Wel was er een hele grote zweefmolen, deze ging echt een aantal meters de lucht in. Net als vroeger, maar dan wat hoger zeg maar. We hebben nog even mogen genieten van de schietskills van Yvonne en hebben nog een aantal knuffels uit de automaat gegrepen. Het was zeker gezellig! In augustus is er rond de viering van 28 augustus ook weer kermis. Wow, dat is 8 dagen nadat wij getrouwd zijn?!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

69 − 60 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.