Dagje Uit!,  Groningen,  Persoonlijk

Dagje kabel waterskien voor Bart & Marcel

Afgelopen zaterdag 15 augustus zijn Bart en Marcel samen gaan waterskiën, daar in Harkstede bij het Grunopark. Bart heeft ervaring achter een boot, Marcel aan een kabelskibaan. Het was mooi weer, dus nat worden was geen probleem. Iemand moest zich opofferen om van de zon te genieten, foto’s en filmpjes te maken, drinken halen voor de mannen! Ja, dat was ik.

We waren begin van de middag aanwezig, het was giga druk en heel vaak kwamen ze niet aan de beurt. Na wat informeren was er aan het begin van de avond nog wel een plaatsje vrij, tussen 17:00 en 18:00 uur. We hebben tussendoor nog even boodschappen gehaald en waterski clubs bekeken. Een beetje kijken wat er mogelijk is, wie weet gaan Bart en Marcel samen wel elke week waterskiën Hoe tof!

Lollig was nog wel, toen Marcel terug kwam zwemmen naar de start, hij gaat wel eens (lastig uitleggen) achterover in het water, best diep en laat zich omhoog trekken, terwijl hij aan de baan blijft hangen natuurlijk. Alleen nu was er een zwakke lijn, die dacht er even anders over *knap* was het en toen een *plons* Haha!

Zoals al genoemd heeft Bart ervaring achter een boot, op de kabelbaan gaat het dan wel ietsjes anders. Ik heb van Bart een foute en een goede start online gezet. Hij heeft zijn pogingen op een Wakeboard gedaan:

 rnrnrnrnrn
 rnrnrnrnrn

Marcel die normaal zijn figuurski als trouwe buddy heeft, had deze even aan de kant gelegd en een poging gewaagd op de wakeboard.. Of dat meteen goed is gegaan? Ook van hem twee filmpjes:

 rnrnrnrnrn
 rnrnrnrnrn

Nog even wat kiekjes die ik heb gemaakt:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.