Dagje Uit!,  Onze Bruiloft

Bruiloft: Barts Bachelor party

Zaterdag 16 augustus was het dan zo ver, mijn vrijgezellenfeest. Uiteraard was ik van te voren al helemaal bang gemaakt, het standaard geklets over gekke pakken aan trekken en naar de hoeren gaan enzo. Zaterdag ochtend begon de dag op tijd omdat we om 11 uur op kantoor moesten zijn hadden we om 9 uur bij de moeder van Patries afgesproken, Marcel en Joyce zouden daar ook heen komen. Samen zouden we dan naar Apeldoorn rijden voor zowel Patries als mijn vrijgezellenfeest.

Zo gezegd zo gedaan, rond 9 uur vertrokken we en we waren mooi op tijd in Apeldoorn, daar even de dames bij mijn moeder afgooien en vervolgens door voor het echte werk. Op kantoor aangekomen stonden Jeroen, Paul, Johan en m’n vader al te wachten. Het wachten was nog op Stefan, die moest nog even een 9 personenbusje ophalen en versieren voor die tijd. Toen die eraan kwam gingen we snel op weg. Stefan had het busje 1x laten afslaan bij het ophalen en om dit te voorkomen gaf die elke keer zoveel gas dat we met piepende banden optrokken.

Na een klein half uurtje rijden ging, zoals zij het noemden, ‘Fase 1‘ in. Lunchen bij Ome Donald. Nadat we onze bestellingen binnen hadden gingen we snel weer verder want we moesten ‘ergens’ op tijd zijn. We reden richting Amersfoort en daarna richting Amsterdam dus het geklets over de hoeren ging rustig verder. Op een gegeven moment zag ik op de TomTom dat we een afslag moesten nemen en op de borden kon ik zien dat dat richting Almere-Buiten was, gelukkig geen Amsterdam, geen hoeren.

We reden inderdaad naar Almere-Buiten en ik had echt geen idee wat we gingen doen, zelfs toen we iets van 100 meter van onze bestemming afwaren had ik nog geen idee, ik zag langs de weg wat oude leger auto’s staan, maar nee hoor, no clue what so ever. Pas toen ik op een bord ‘Painball-nog iets’ zag staan met Gerrit er in de buurt begon er een lampje te branden.


Fase 2 We gingen dus Paintballen, Gerrit had zich inmiddels ook aangesloten bij ons gezelschap en nadat we onze overals hadden gekregen en een korte uitleg mochten we de wapens pakken. We speelden tegen een groep van 7 man en m’n vader nam al snel de leiding in onze groep, zijn leger verleden kwam weer helemaal boven. Met onze superieure tactieken wonnen we bijna alle potjes van onze tegenstanders. Stefan was helemaal in z’n element, hij lag al snel op z’n buik te tijgeren door de modder.

Na een aantal keer extra kogels te hebben gekocht en na een hoop ‘AU AA OE IE, HIT HIT’ geschreeuw was het afgelopen en sloten we af met een BBQ. Paintballen was echt super leuk en Stefan gaf m’n pa al een hint dat hij volgend jaar 10 jaar bij de zaak werkt en dit toch wel erg leuk vond, dus Stefan wie weet.

Na het paintballen en de BBQ zijn we terug naar Apeldoorn gegaan en was het vrijgezellenfeest officieel over. Jeroen en Gerrit waren inmiddels naar huis en de rest besloot om, samen met de dames als die klaar waren, nog even op een terrasje te gaan zitten bij de kroeg ‘Het nieuws van Apeldoorn’. Dit was uiteraard erg gezellig, er werd genoeg gedronken en gekletst. Omdat we nog terug naar Groningen moesten rijden hebben we het niet te laat gemaakt, maar ik heb echt een super leuke dag gehad en ben nu dus helemaal klaar om te gaan trouwen met m’n Patries 😀

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

88 + = 89

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.