Persoonlijk

Onweer Groningen 20 augustus 2009

Eerst een berichtje van ons eenjarig huwelijk, nu dan een over het onweer en noodweer wat ze hebben voorspeld voor vandaag. Een jaar geleden was het een, voor ons, mooie zonnige dag, wat een geluk hadden we toen zeg! Vandaag was het anders, het begon heel mooi, te warm, wel zonnig en aan het einde van de middag wat gerommel in de lucht en een kleine stortbui. Maar…Daarmee leek het wel over, maar zoals je op het plaatje kunt zien, zag het er op buienradar anders uit. Ze hadden noodweer voorspeld, dat is er hier niet helemaal van gekomen. Wel dikke klappen aan onweer, gigantisch felle flitsen, van die waar je vlekken van voor je ogen krijgt.

Het heeft toch geonweerd hier, ik heb er, stoere ik, een paar filmpjes van gemaakt. Helaas zijn ze wat donker geworden, maar ach, je kunt niet alles hebben toch? Uiteindelijk kon ik m’n broertje Marcel niet meer bellen, waarschijnlijk was de centrale mast (ofzo) van zijn mobiele provider geraakt en kreeg ik later een berichtje dat mijn oma het even zonder licht moest stellen. Blijkbaar ook ergens bij haar in de flat ingeslagen?

In het eerste filmpje was eerst Pepper die naast mij zat, maar bij het fikse gerommel is ze achter me gaan zitten en nu is ze dus bang voor onweer.. Zielig.. Ze kan ook zo zielig kijken, ze liep een beetje met een sip koppie door het huis, maar kwam wel aldoor bij mij zitten, lief he! Alsof ik niet heel bang ben, hoewel, ze heeft wel gezien dat ik door bleef filmen en niet terug deinsde, respect misschien? Haha!

Bekijk de filmpjes: (sorry dat het donker was, maar de flitsen komen er wel mooi in uit!)

 rnrnrnrnrn

Bovenste filmpje aan de voorkant van het huis genomen. De onderste is onze achterkant (binnenuit gefilmd)

rnrnrnrnrn
Ook al denkt Pepper misschien dat ik een beetje stoer ben met onweer, was ik wel errug blij dat Bart gewoon thuis was!

Bewaren

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

39 − = 34

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.