Persoonlijk,  Schrijfsels

Mijn verhaal in Verboden Vruchten bundel

In april, 2023, komt er een nieuwe bundel uit bij uitgeverij April Books. In deze bundel zijn er al zeven auteurs die een verhaal schrijven en was er nog één plekje vrij. Om deze plek te kunnen bemachtigen was er een schrijfwedstrijd georganiseerd. Dus klom ik in de virtuele pen, want ik wilde zeker een poging wagen om hierin te komen.
Een verhaal ontstond, kwam deels op papier maar kritisch als ik ben, het voelde niet goed. Omdat de tijd begon te dringen, besloot ik de poging te staken en een andere keer weer een poging te wagen. Maar, toen kreeg ik een nieuw idee en heb ik deze in grote lijnen opgeschreven. Om mee te mogen doen moest je zo’n 1000 woorden meesturen en koos ik een stukje uit die hopelijk prikkelend genoeg zou zijn. Het was een ontzettend ruwe versie want ik heb het verhaal in anderhalve dag in die grote lijnen opgeschreven. Nadat ik hem heb ingezonden kwam het zenuwslopende deel, wachten tot de andere deelnemende stukjes waren gelezen en er een winnaar werd uitgekozen.

Het verlossende bericht verscheen en ik bleek te zijn uitgekozen. Waanzinnig gaaf! Ondertussen was ik wel verder gegaan met het verhaal uitwerken en vormgeven. De bedoeling was tenslotte dat het verhaal tussen de 10.000 en 15.000 woorden moest bevatten. Gelukkig stond Cindy, mijn lieve proeflezer, weer paraat om me te helpen en is er een verhaal uitgekomen waar ik tevreden mee ben. Het blijft altijd een dingetje omdat niet iedereen hetzelfde leuk vindt om te lezen en je tenslotte jezelf behoorlijk bloot geeft. Zeker omdat dit iets verder gaat dan een ‘gewone’ feelgood. Het bevat namelijk een stukje erotiek die ik ook voor het eerst op papier heb gezet. Extra spannend!!

Nu is het wachten tot mijn verhaal door de redactie is gekomen en ik aan de slag moet met een correctieronde. Het album komt in april 2023 uit!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

80 + = 87

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.