Persoonlijk

Peperzaken nu in de Mediacentrale (ik heb visitekaartjes!!)

Afgelopen zaterdag hebben we geholpen met de verhuizing van Peperzaken (mijn kantoorbaantje) naar de Mediacentrale. Eerst moesten wij natuurlijk naar de hondencursus toe, daarna hebben we de hond gedropt en lunch gehaald om aan te sterken. Want, na de lunch moesten we slepen.

We zitten op de 5e etage en kijken uit op de hal. Komende donderdag zal ik merken of het me bevalt of niet, haha. Ik ben in elk geval benieuwd, het is een stukje verder fietsen, maar gelukkig ben ik met mijn rijbewijs bezig.

Ik heb ook visitekaartjes gekregen, vet cool! Daar staat mijn nieuwe achternaam ook al op, vet gaaf! Thanks guys!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

99 − 89 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.