Interieur &zo

Project: Toilet

Ik vertel soms wel eens aan mensen dat ik os toilet heb opgeknapt. Misschien dat sommigen het een afknapper vinden, maar wij zijn er erg tevreden mee. Het toilet was wit, licht, saai en wit. Pretty boring. Nu heb ik hem vorig jaar al onder handen genomen hoor, maar soms willen mensen nog wel eens weten hoe het eruit ziet, dus bij deze even wat foto’s. De muur heb ik limegroen geverfd, de tegels heb ik zwart geverfd, de kroonluchter heb ik zwart gemaakt en verder wat (rode) accessoires erbij gedaan.
Je moet er van houden, het was even wennen, maar nu is het normaal dat we een vrij donker toilet hebben. Wel eens wat anders, haha.


Ik vond het vooral erg gaaf om een kroonluchter in de wc te plaatsen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − = 6

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.