Interieur &zo

Supercute muursticker van Xenos (Review)

We hebben al zoveel vogeltjes op Lieke haar kamer natuurlijk allemaal vogeltjes. Nu vindt ze uilen ook helemaal leuk en was ik onlangs in Apeldoorn aan het shoppen en zag ik bij de Xenos deze muursticker liggen. Hij is zo gaaf op haar kamer!!

Ik vind deze sticker wel passen bij het thema van Lieke haar kamertje. Volgens mij was de prijs van de sticker, bij de Xenos, 8,99.

 

Deze bestaat uit twee delen, eentje voor de bovenkant en eentje voor de onderkant.

Het slachtoffer, dit stukje van de muur.

Mijn trouwe helper, Lieke!

De werkbeschrijving. Goed lezen natuurlijk.

Het begon meteen al stressvol, de sticker leek niet te plakken en ik zat me al te ergeren en dacht, wat een kl*te kwaliteit.

Het leek goed te zitten, maar liet op verschillende plekken alweer los..

Nu blijkt het niet zo goed te pakken omdat ik dit deel van de muur had geverfd. Want toen ik het op het behang ging plakken zat het vrijwel meteen goed.

Ik heb de sticker in stukjes geknipt voor ik hem op de muur bevestigde. Je kan het in een keer erop plakken, maar het leek mij handiger om dit dus te knippen. En het werkte voor mij dus prima. Je haalt een laagje papier van de sticker, zodat je deze op de muur plakt. Dan moet je met een voorwerp (bankpasje) gebruiken om de boel strak te wrijven.

Daarna trek je het velletje papier eraf.

Hoppatee! Hartje geplakt.

Het resultaat! Ik vind hem zo gaaf geworden. Er zijn verschillende prints te vinden.

Er ging maar een klein beetje iets mis. Er was een scheurtje ontstaan op het behang.

En de uil zijn voetje ging bij het afhalen van het papier doormidden. Sorry uiltje.

Maar is hij gaaf geworden of niet?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 5 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.