Dagje Uit!,  Gezin & Familie

Oma’s verjaardag – 70 –

Mijn oma is afgelopen zondag (3 augustus) 70 jaartjes jong geworden. Reden genoeg voor een feestje toch? Mijn oom en tante kwamen naar Groningen, Marcel & joyce waren er, mijn mams ook en natuurlijk Bart en ik. We zijn uit eten geweest naar Thijs en Aafke, een buffet restaurant. Daar kwamen nog 2 familieleden langs, surprise!!Het eten was lekker en het was ook erg gezellig. Toen het tijd was om te betalen, liep mijn oma naar de receptie zeg maar. Daar kreeg ze alleen een kaartje waarop stond dat het eten al betaald was. Ik zie het nog zo voor me, ze leest het kaartje en zegt, en ik qoute:

wrote
Ik vind dit niet leuk

Na dit niet eenmaal, maar tweemaal te hebben gezegd, kwam ze even later bij ons om ons toch te bedanken. Ja komop, we willen ook wel eens iets doen voor de vrouw die voor ons belangrijk is! Ze vertroeteld ons allemaal altijd, maar we kunnen zo weinig voor haar terug doen. Nu dus wel!

Na het eten zijn we naar haar huis gegaan, daar hebben we nog gekletst en uiteindelijk de dvd van Jeff Dunham gekeken, het was erg gezellig. Onze planning was niet om het tot 00:00 uur vol te houden. (Drukke dag gehad, vroeg op weinig thuis geweest of rustig kunnen zitten). Vroeg slapen leek ons op zich wel wat. Maar bikkels als wij zijn, hebben we het toch vol kunnen houden en oma kunnen feliciteren om middernacht.rnrnDe volgende ochtend/middag hebben we nog met zijn allen geluncht. Het was erg gezellig! Nog gefeliciteerd oma! Plak er nog maar een hele hoop jaren aan vast!

Dikke kus Patries

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

24 − 16 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.