Apeldoorn,  Dagje Uit!,  Kids

2ndhand4kids-beurs 6 oktober op het Sprengeloo

Ons gezin zal op zaterdag 6 oktober splitsen! De heren gaan naar de open dag van de brandweer en wij dames gaan naar deze 2ndhand4kids om oude kleertjes en speelgoed proberen te verkopen. Kom je ook langs? De entree is gratis dus je kan altijd even komen neuzen natuurlijk.

Samen met mijn schoonzusje en dus Lieke hebben we een tafel geserveerd voor deze beurs. We hebben hier al eens eerder gestaan, toen deze nog in het Kristal werd gehouden. Maar deze locatie aan het Sprengeloo is veel groter en dus plek voor meer deelnemers. Ik ga bijna elke keer wel even kijken of ik niet nog iets kan vinden voor de kids.

Deze editie op 6 oktober zijn we er dus weer bij. Het is van 10:00 tot 14:00 en de entree is helemaal gratis. Daarnaast zijn er ook nog diverse activiteiten voor de kinderen die langs komen. Via de Facebook pagina van 2ndhand4kids blijf je op de hoogte van de activiteiten.

Kom je ook gezellig langs?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 11 = 16

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.