Apeldoorn,  Foto's

Kroondomeinen: Schietbaan en Paardengraf

De Kroondomeinen zijn één van mijn favoriete plekken om te wandelen. Deels omdat het er vrij rustig is, de natuur mooi, er echte herten zijn waar je langs kan lopen en er zoveel geschiedenis te vinden in. Omdat er diverse plekken zijn en ik een verzamelartikel maak over de highlights van de Kroondomeinen omdat ik alles gezien wil hebben, moest ik even in mijn foto-archief graven naar kiekjes van mijn bezoekjes.
Deze keer was mijn familie op bezoek, Lieke haar verjaardag, en hebben we een wandeling gemaakt langs de schietbaan en het paardenkerkhof. Natuurlijk hebben we de herten ook nog eens verblijdt met onze aanwezigheid.


De schietbaan.

 


Het paardengraf.Op de weg terug vanaf het paardenkerkhof (en schietbaan) loop je vrijwel langs de Forellenvijver.

Hertjes voeren.

Foto’s gemaakt op 26 februari 2022.
Enkele foto’s zijn van Joyce

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

11 − = 10

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.