Swaps

Kerstswap 2023 – Hysterische Rendieren

Ik heb weer eens meegedaan aan een Swap! Hierbij kunnen verschillende mensen, die geïnteresseerd zijn, zich aanmelden en een wensenlijstje invullen met in dit geval boeken. Zoals het dan gaat via het lootjestrekken rondom de feestdagen, (wat je ook gemakkelijk online kan doen) komt jouw lootje bij een willekeurig iemand terecht die voor jou een gezellig pakje gaat maken. Daarnaast maak je zelf ook een leuk pakket voor degene waar jij het lootje van hebt. In december stond het in het teken van de Hysterische Rendieren.
Verzonden pakket

Via de Instagram van Joyce Weij, die een Book Swap organiseerde, heb ik mij toen aangemeld en al snel kreeg ik het lijstje van Leeskriebels. Na wat online heen en weer kijken en zoeken heb ik een kerstig pakketje voor haar gemaakt die je hieronder op de foto’s kan bewonderen.


Mijn ingepakte pakket voorzien van een kerstig papiertje en ik heb bij alle pakketjes een koekjesvorm gemaakt. Deze heb ik toen bij de Action gekocht en vond ik wel een leuke extra toevoeging. Ik was alleen een foto vergeten te maken van wat ik toen heb gekocht en ingepakt (dom dom dom) maar gelukkig heeft mijn swapmaatje Leeskriebels een foto gedeeld die ik hieronder plaats.


Foto is van: Leeskriebels. Ik heb twee boeken van het wensenlijstje geshopt en nog wat extraatjes erbij gedaan. Ik heb geheel schaamteloos als zelfpromotie een exemplaar van mijn eerste verhaal Geschenk onder de boom erbij gedaan.


Ontvangen pakket

Zelf mocht ik ook een pakket ontvangen. Hoewel in de Instagram app de ene na de andere al een doosje had mogen ontvangen, moest ik geduldig zijn tot ook ik aangedaan werd door de postbode met een Hysterisch Rendieren Swap pakket. Mijn pakket is gemaakt door Stephanie.schrijft en was heel leuk samengesteld. Het begon al dat de doos rinkelde, belletjes? Ik moest net als iedereen nog geduldig wachten met het openen van het pakket. Er is namelijk een bepaalde tijdlijn waar iedereen zich aan moet houden. Een moment van inschrijven, pakket samenstellen, verzenden en uitpakken.

Het pakpapier was al een gezellige voorbode!

Deze slinger deed het belletjesvermoeden bevestigen.

Kijk dan hoe leuk alles is ingepakt!! Kan ik voor een volgende keer nog iets van leren. Nadat alles uitgestald was en op de foto is gezet kon ik aan de slag met uitpakken.

Tadaa, dit zat er allemaal in! Twee boeken van mijn lijstje, Secretly Yours van Tessa Bailey en de ‘discrete bookcover’ van Three Swedisch Mountain men van Lily Gold. Verder een reep chocolade (yum!), stationairy (luv it!), Theetjes (lekker) en boekenleggers.

Dank je wel Stephanie.

Omdat je het pakket anoniem moet verzenden, moesten we er ook iets in doen met een hint of iets dergelijks voor de ontvanger. Zo had ik een rebus erin gedaan, van mijn swapmaatje had ik een puzzel gekregen waar haar Instagram-naam op stond. Heel leuk gedaan!
Nu op naar een nieuwe versie ‘Paaseieren verzamelen’. Mocht je zelf eens mee willen doen met een boekenswap, neem dan een kijkje op de Instagram van Joyce Weij.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

70 − 65 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.