Maandoverzicht

Dit was.. januari 2023

Ook al is het al maart 2024, ik wil toch nog even terugblikken op 2023 en hoe kan ik dat het beste doen? Met foto’s! Van veel momenten heb ik foto’s gemaakt en een deel hiervan gebruik ik de komende dagen in mijn ‘Dit was..’ stukjes. De foto’s had ik al eerder uitgezocht en nu deel ik ze toch nog even.

Het jaar ging lekker van start met een high tea bij het oude Central Park in Apeldoorn. Wat een verwennerij, dit uitje had ik van Sita voor mijn verjaardag gekregen. Ik ben er wel achter dat ik NIET dol ben op cheesecake, brr. Inmiddels bestaat dit concept niet meer, erg jammer want ik had er graag nog eens met mijn dochter heen willen gaan.

‘Mama, mag ik je haren doen?’
‘Natuurlijk.’ Ik vind het lekker hoor als iemand aan mijn haar zit. Al was de vraag, hoeveel speldjes en clipjes er in mijn haar zouden passen een toepasselijkere vraag geweest, haha.

Manlief heeft voor zijn verjaardag een overnachting gekregen en ik mocht mee, jippie! Gelukkig maar, haha. Onderweg was het een prachtig weertje.

Kijk dan, mooi toch!

We hebben een overnachting in Hotel Spier gehad waar we lekker relaxt hebben kunnen rondhangen. Er was een megagrote badkamer, met bad waar we lekker in hebben gelegen. Dat missen we soms thuis wel een bad.

Er was ook een zwembad bij, zelf niet in gedoken, maar manlief wel. Ik was vooral onder de indruk van het mozaik kunstwerk op de muur. Terwijl manlief aan het zwemmen was, ben ik op een lekker ligbed gaan hangen met een boek op de e-reader erbij.


Nabij de ‘paraplu’, waar je deze sprengen hebt kan je doorlopen en kom je uit bij…


Bijlandt Rust. Ik werk aan een overzicht met de plekken op de Kroondomeinen ‘t Loo waar ik ben geweest en waar ik foto’s van heb gemaakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.