Maandoverzicht

Dit was januari 2020 – met de NIET-verjaardag van Bart

Voor sommige mensen duurt januari zolang, dat ze al op dag 60 zitten van januari.. Ik vond de maand nogal voorbij vliegen eigenlijk. We hadden niet per se bijzondere dingen te doen, hoewel we een tweetal ‘NIET-verjaardagen’ hadden, ging de maand januari best snel voorbij.

Als eerste, een foto van oud en nieuw! Gelukkig nieuwjaar nog.. We waren bij P & M op de boerderij met meer familie om daar de jaarswisseling te vieren. Op de laatste avond in december gingen we zelfs nog BBQ-en! Het was heel erg gezellig en hoewel ik vaak last heb met het verdelen van mijn energie was ik de dag erna niet zo heel erg moe. Ik had namelijk op oudjaarsdag in de middag wat geslapen, waardoor ik het allemaal beter vol kon houden. Goede tip voor mezelf voor volgend uh.. dit jaar!


In de kerstvakantie gingen A. en ik met onze meiden (Y & L) naar de film Frozen 2. A vroeg aan Y wat ze na die tijd nog wilde doen. Ze wilde naar Groningen om gaatjes in dr oren te laten schieten, door mij. Alleen was Groningen even iets te ver om even na de film heen te rijden, dus zijn we in Apeldoorn naar een juwelier gegaan. Ik vroeg of ik een gaatje mocht schieten en dat mocht! Dus heeft Y een gaatje dankzij mij in d’r oor. Ik wilde ook bij dochterlief nog een gaatje schieten, maar die wilde toch echt niet! Toen zijn we maar gaan lunchen met z’n viertjes.

Zoonlief had een wratje.. Een knoepert van een ding was het geworden.. We hadden hem weggestipt (zelf gedaan dus met Wratner) en hij begon dus helemaal zwart te worden, viel eraf en toen was het goed!


Bart tijdens zijn NIET-verjaardag! We hadden Bas ook al verrast met een NIET-verjaardag en nu was manlief aan de beurt. Wat is een NIET-verjaardag? Dan vier je iemands verjaardag die dit normaal niet wil vieren. Dus voor Bart deden we dit ook, hij wilde alleen bijna weggaan, gewoon op pad met Aaron. Gelukkig konden Lieke en ik hem nog even binnen houden.


Lieke had een dansvoorstelling in de Gigant en daarvoor hadden we haar haren roze geverfd. Gewoon met een tube van L’Oreal, kost een beetje maar heb je nog weken plezier van.


Eind januari waren we weer in Emst.. De meiden allemaal aan het spelen (met de Barbies enzo) en de jongens met een ballon die in de wei was gewaaid.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

21 − = 12

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.