Gym Stories

Gym Stories: Meten is Weten, zoveel cm’s ben ik al kwijt

In mei 2019 ben ik gestart met sporten en al vrij snel ben ik ook maar eens gaan meten. Naast het bijhouden van mijn gewicht ben ik ook een aantal plaatsen op mijn lijf gaan meten. Eind december heb ik voor het laatst mijn lijf gemeten en ben ik in totaal het volgende aantal centimeters kwijt.

Eerst vertel ik wat ik meet natuurlijk! Ik meet mijn borsten, onder mijn borsten, mijn buik en mijn heupen. Hoewel het ene deel een stuk sneller slinkt, blijft mijn buik één grote frustratiebron, daar gaat echt zo weinig vanaf.. Toch blijf ik doorgaan, want uiteindelijk ga ik deze strijd winnen. Plus dat ik in 2025 bikiniproof zou willen zijn, heb ik nog even te gaan. Hoewel ik er ook best blij mee zou zijn als het me voor 2025 zou lukken.

In totaal ben ik al 26 cm aan vet en vel kwijt?! Op één deel van mijn lijf maar liefst 9,5 centimeter!! Mijn grootste frustratiebron, mijn buik heeft inmiddels al 6,5 cm ingeleverd. Ook al is dat niet superveel, het is toch wel wat. Op sommige meetmomenten was er bijna geen verschil te merken, dat was wel een beetje jammer. Ik merk best wel verschil ook, voorheen als ik me omdraaide had ik diverse vetrolletjes, die zijn verdwenen.

Mijn lijf voelt ook iets strakker en sinds december weten mijn buikspieren ook dat ze leven. Voorheen bleef ik me afvragen of ik nog wel buikspieren had. Ook liet de fysio me weten dat ik eigenlijk altijd mijn buikspieren moest aanspannen. Nou, die waren dus heel erg lui of hadden een super lange winterslaap ofzoiets. Maar ze doen het weer, nu bij elke fysieke activiteit zijn ze duidelijk aanwezig.

Dit was mijn Gym Stories update van deze keer. Ben jij ook aan het sporten? Meet jij ook de centimeters op je lijf?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 3 = 1

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.