Maandoverzicht

Dit was februari 2019: Lieke jarig, wandelen, kijk-operatie, creatief, feestweek

Deze maand was al wat gevulder dan januari! Zo hadden we een aantal mooie zonnige dagen, afspraken en uitjes. Ook had ik een kijk-operatie op de planning staan, vanwege klachten in mijn buik. Dat ik dit het heel erg spannend vond was een feit, maar gelukkig hadden we nog genoeg andere leuke dingen op de planning staan. Kijk je mee?

Er waren nieuwe posterpakketten bij de Action! Zoals je al eerder kon lezen, had ik al een aantal setjes gekocht: Review: Decoratie Posters van de Action Geshopt het zijn andere pakketten die ik in mijn review heb bekeken die ik allemaal heb gecombineerd en neer heb gezet. Ook Lieke heeft er nieuwe op haar kamer.

Ik vertelde al van mijn kijk-operatie.. Het was zenuwslopend spannend (lekker dubbel, maar echt serieus) ik zag er heel erg tegenop en ik wist ook dat het er van moest komen. Al jaren heb ik pijntjes in mijn buik en de klachten die ik heb komen erg overeen met endometriose (informatie op endometriose.nl). Ik had al een MRI scan gehad, maar daar was niets op te zien en toen stond de kijk-operatie op de planning. Gelukkig, of juist helaas hebben ze niets gevonden. Gelukkig omdat ik anders zo’n 6 weken rustig aan moest doen en dat is niet mijn ding. Maar jammer omdat de klachten niet weg zijn en nu heb ik geen idee waar deze klachten wegkomen. Dus door naar de Maag-, Darm-, en Lever- doktoren. Mocht jij nog een gouden tip hebben, dan hoor ik het graag! Waarom ik met Olaf op de foto sta? Omdat ik van Bart een ballon kreeg na de ingreep op weg naar huis, dik lief!!

Deze maand is natuurlijk Lieke jarig en hebben we zelf uitnodigingen gemaakt voor haar kinderfeestje. De beschrijving kan je hier lezen: DIY: Uitnodigingen maken voor een feestje.

Niet te vergeten dat er ook deze maand weer lammetjes werden geboren bij mijn zwager en schoonzus! Blijft leuk en lief om te zien. Ook werd er eentje geboren en mocht mijn bonus-schoonzusje helpen!! Was voor mij nog net een stap (of 100) te ver! Maar het blijft bijzonder om te zien.

De lammetjes werden geboren op de verjaardag van ons nichtje en de mannen waren beide ziek. Op de terugweg zagen we deze lucht, die was toch echt wel foto-waardig! Net als de foto hieronder.

Deze foto was ingezoomd gemaakt. Ik houd er gewoon van!

Februari, de maand van de liefde natuurlijk. We kregen van Aaron een mooi hart met de post gestuurd! Hadden ze met de Peuterspeelzaal gemaakt. Zo lief en schattig!

Met mijn grote vriend naar de IKEA, tja, dan moet je wel een ijsje eten! We moesten een stuk rijden om de accu weer op te laden, dus ben ik naar de IKEA gereden in Duiven. Maar de accu van de auto was goed, er bleek een heel ander probleem te zijn wat nog weken op zich liet wachten.

Leuke spaaractie van de Lidl!

Deze foto is gemaakt NA het feestje van Lieke! Ze wilde graag naar de MonkeyTown, dus dat hebben we gedaan. Opa had een busje geregeld en zo hebben we de kinderen de vrijdag voor de vakantie laten uitrazen.

De vakantie werd een feestweek waarop we van start gingen met het kinderfeestje, logeren bij oma op de boerderij, Lieke haar verjaardag vieren, logees kregen en nogmaals Lieke haar verjaardag hebben gevierd.

Tijdens het kinderfeestje werd Lieke gigantisch verwend! Ze kreeg strijkkralen, Poopsie, een boekje en LEGO. Inmiddels heeft ze alle hartjes van de LEGO Friends verzameld.

Het was prachtig mooi weer in het eerste weekend van de vakantie en gingen we wandelen. We zijn naar de zwijnen geweest en onderweg heb ik wat foto’s gemaakt.

Er waren ook baby zwijntjes, al staan ze niet echt op de foto erbij.. Of niet goed te zien vanwege de overbelichting.

We wisten wel dat er een speelweide was bij Berg & Bos, maar niet precies waar. Die ligt dus gewoon naast de zwijnen!! Even door het hek heen, het pad volgen of links het kleine pad door de struiken heen (ligt een klein padje).

Kijk die papa toch eens! De kids vonden dit een hele uitdaging, dus uiteindelijk was het de papa die de top wist te bereiken!

Het was echt prachtig mooi weer en in de zon kon je makkelijk je jas wel uit doen. Op de speelweide heb je diverse bankjes of picknick tafels waar je aan kan plaatsnemen. Vlakbij was ook nog een klimtoren, die ik zelf veel te hoog vond! Lieke en Bart hebben hem wel beklommen. Aaron heeft nog lekker in het zand gespeeld en met water.

Mooie plek om in de zomer, of een andere mooie voorjaarsdag heen te gaan. Zelf eten en drinken meenemen en wat (zand en/of water) speelgoed voor de kindjes.

Wat doe je als je nog wat zonnestraaltjes wilt vangen? In je zandbakschelp liggen natuurlijk!

In Dok-Zuid was er een modellen-dag waar Lieke en vriendinnetje Y heen zijn geweest. Ze kwam met grijze of zilveren haren terug en haar nagels gelakt. Ook was er een leuke foto gemaakt van de topmodellen in spe.

Deze kanjer werd alweer 7 jaar!! Jemig wat gaat de tijd snel!!

Ook deze keer werd ze heel erg verwend en niet eens alles staat erop volgens mij.. Maar lekkere knutselspulletjes, boekjes en veel LEGO!

Op je verjaardag mag je kiezen wat je wilt eten. Deze keer was het verzoek om pannenkoeken te gaan eten in het pannenkoekenhuis (in Ugchelen). Zo gezegd zo gedaan en we gingen uit eten! (foto gemaakt door mijn schoonmoeder)


Op het laatst tijdens deze vakantie kwamen mijn moeder en oma logeren, voor de verjaardag van Lieke. Zo kwam er een einde aan deze februari feest-week!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 74 = 79

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.