Creatief,  DIY,  Opruimen &zo

Mijn cadeaupapier hack – Zo rollen ze niet meer uit

Cadeaupapier, leuk maar soms erg onhandig! Hier heb ik voor mijzelf een handigheidje bij verzonnen die ik nu wel met de hele wereld wil delen! Misschien gebruik jij het al? Of misschien heb je een fijnere tip? Lees in elk geval mee, misschien kan je het ook gebruiken.

Men neemt cadeaupapier… Elke willekeurige rol is goed. Als het goed is (dat is bij ons wel zo) zitten bij de (KOMO) vuilniszakken van die lange witte ‘dingetjes’ om de vuilniszak na gebruik dicht te maken.

Deze dingetjes gebruik ik nu ook voor mijn cadeaupapier! Het papier blijft mooi bij elkaar, rolt niet af, raakt dus niet gekreukt en is een stuk fijner in gebruik. Dus als je hem eens laat vallen, dan hoef je het niet meer op te rollen.


Uiteindelijk plaats ik de rollen allemaal bij elkaar in de ‘tasjeshouder’ van de IKEA. Zo blijven ze mooi rechtop staan en gewoon netjes!

Kende jij deze truc al? Ga je hem gebruiken? Of heb jij nog een andere handige tip? Laat het vooral weten in de reacties.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

6 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.