Creatief,  Kids,  Swaps

Ik ga meedoen aan de #babyswapnl

Ik ruil heus niet mijn kindjes in tegen andere kindjes maar het gaat om cadeautjes verzenden! Er was eens een dame die dacht dat dit wel leuk zou zijn, voor (aanstaande) moeders met kindjes tot en met 2 jaar, cadeautjes kopen en verzenden. Je krijgt een willekeurig iemand (die zich ook heeft aangemeld) en daar koop je een aantal presentjes voor. Dit pak je leuk in! En iedereen die mee doet aan de swap maakt het cadeau op dezelfde dag open!!

Hoe leuk?! Heel leuk, denk ik. Het is de eerste keer dat ik mee ga doen en heb zelfs een wekkertje in mijn telefoon gezet om het niet te missen. Ik kwam het tegen via iemand die ik op Instagram volg en dacht daar moet ik meer van weten, zo gezegd zo gedaan en heb ik de betreffende website me vandaag dus aangemeld. Zo handig als ik soms ben, ben ik in mijn enthousiasme, de helft aan informatie vergeten, haha. Het is in elk geval goed gekomen.

Wat is nu een swap eigenlijk? Een swap houdt in dat je iets ruilt, wisselt, verstuurd en iets terugkrijgt.. In dit geval koop je verschillende cadeautjes en stuur je jouw pakket naar een onbekend iemand toe. In het geval van deze babyswap gaat het om (aanstaande) mama’s met kindjes tot en met 2 jaar oud. Er is ook een peuterswap variant en zo zijn er nog meer swaps te vinden waar je aan deel kan nemen. Je krijgt dus een willekeurig iemand waar je een leuk pakketje voor moet samenstellen.

Vanaf vandaag heb je kort de tijd om je aan te melden en tussen 3 en 5 juli krijg ik het adres van mijn swapmaatje. Via Instagram (die dus openbaar moet zijn) kan ik diegene checken, wat ze leuk vindt, haar verdere interesses zijn en informatie over haar kindje(s), om een leuk cadeaupakket samen te stellen. Ik krijg er nu al kriebels van, wat moet ik kopen? Zal diegene het leuk vinden? Het minimale bedrag is €15,00 en minimaal 3 cadeautjes.

Op uiterlijk 25 juli moet iedereen het pakketje versturen en op de 29e van juli mag iedereen het open maken. Wat een leuk concept is dit toch? Ben je ook zo enthousiast geworden als ik ben? Of snap je juist door mijn enthousiasme helemaal niets van wat ik heb geschreven? Geen nood, op de website van Lauver.nl staat alles nog eens uitgelegd en kan je je aanmelden om mee te doen. Op de website is het ook mogelijk om deel te nemen aan een #peuterswapnl

Ik ben benieuwd! en zal jullie op de hoogte houden van mijn koop woede en natuurlijk ook mijn swapmaatje op de hoogte houden van wat ik nu echt leuk vind, hihi!
Op de foto kan je zien wat voor pakketten mensen de vorige edities hebben gemaakt.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

79 − 72 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.