Creatief,  Persoonlijk

Postcrossing: Kaartjes uit NL, Italie & Rusland

Zo af en toe stuur ik weer eens een kaartje via het leuke platform Postcrossing. En als je een kaartje verstuurd, dan wordt je weer in de roulatie opgenomen en mag je ook kaartjes ontvangen.nnnn
rn

rnVorige week kreeg ik een kaartje (met de schoenen) uit Italie. En vandaag kwam er eentje uit Nederland (hond) en uit Rusland (stad). Deze kan ik weer aan mijn collectie toevoegen. Want de kaarten die ik krijg via Postcrossing bewaar ik allemaal. Het is leuk om zo de kaarten te zien die in het buitenland te krijgen zijn, te zien hoe mensen wonen en een handgeschreven berichtje te krijgen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 88 = 89

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.