Creatief,  Kids

Meer vilt speelgoed (zelf te maken)

Ik heb nog meer leuk zelf te maken vilt speelgoed gevonden op Pinterest. Het geeft je kids nog veel meer speelplezier en als je het zelf kan maken ishet volgens mij een win-winsituatie. Denk trouwens aan de vilt (lappen?) bij de Action, die zijn spotgoedkoop en altijd leuk om het eerst mee te testen.

Vilt enveloppe met een kerst tintje. De werkbeschrijving kan je vinden via Pinterest.

Nog een setje met leuke enveloppen van vilt. Deze zijn misschien meer Valentijn-achtig, maar ook erg cute! Pinterest.

Als ik dit alleen al bekijk zit ik vol verwondering te kijken hoe dit is gemaakt. Het ziet er zo leuk en gaaf uit! Dit theeservies is te bewonderen op Pinterest.

Hoe leuk is dit? Voor jouw kleine meid en haar pop? Zo schattig! Bewonder een stappenplan via Craftaholicsanonymous.

AIs je kindje ziek? Dan is vaak ook zijn lievelingsbeer ziek. Met deze ‘Feel better pleisters’ kunnen ze samen ziek zijn. En via de website van pinkandgreenmama zie je een stappenplan om ze zelf te maken.

Wat denk je trouwens van een dokters set van vilt? Ik heb twee varianten gevonden, de eerste kan je hier vinden en de tweede staat hier.

Deze boerderij is ook zo leuk en ook mee te nemen als je op bezoek gaat. Ik heb er nog geen duidelijke omschrijving van kunnen vinden. Maar als je een creatief brein hebt, dan kan je dit vast wel voorstellen hoe het in elkaar steekt.

Hoe girly, deze make-up set van vilt. Bewonder een (Engelse) uitleg op deze website gluesticksblog ook kan je een andere set bewonderen op de website Pinterest.

Wat vind ik deze set leuk! Deze dress up poppetjes zijn gemaakt van vilt en de jurkjes die je ze aankan doen zijn ook zo leuk en schattig! Een moeder heeft deze gemaakt voor haar dochters verjaardag met een bijpassende draagtas als huisje. Je kan de uitleg downloaden (wel betalen) via Etsy. Of het gewoon zelf proberen.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

68 − = 60

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.