Maandoverzicht

Dit was juli 2019: Dansshow, pleinfeest en zomervakantie

Als laatste hadden we in het midden van het land zomervakantie. Het was af en toe even bikkelen, maar we hebben het gered. Op 19 juli gingen we met vakantie naar Belgie, dus het is voor deze keer een kort overzicht. De vakantie deel ik in een ander bericht.

Elke jaar is er een pleinfeest op school. Een beetje als afsluiter van het schooljaar, georganiseerd door de ouderraad. Het thema deze keer was Circus! Allemaal spelletjes en zelfs een heuse goochelaar was aanwezig. Aan het einde van de middag, we zijn er ook de hele middag geweest, was er een loterij en werden er leuke prijzen weggegeven… Waaronder een hele grote, en dan bedoel ik GROTE teddybeer.

De lucky one was de allerjongste leerling op school.. Laat dat nu net zoonlief zijn. Oh en dochterlief heeft roze haren, hoe cool!

Beer zoveel groter dan de kleine man.. Maar heerlijk om op en bij te zitten hoor. Met de kleinste kamer in huis neemt zo’n beer een hoop ruimte in. Al was deze mama er iets minder blij mee, mijn zoon des te meer en ach, als hij er dan zo blij mee is.

Er was nog meer feest op school. Want één van de juffen ging met pensioen. Er was een erehaag van leerlingen, die allemaal een bloem voor de juf hadden. Omdat het toevallig de juf van Aaron was (ook van Lieke geweest) mocht ik de klassenmoeders assisteren en de dag ook bijwonen. Zo leuk en lief!

Tijd voor de Pop- en Showdans voorstelling van Lieke en haar beste vriendinnetje! Het was een geweldige voorstelling en we zijn zo trots op ons meisje!

We hebben een abonnement op Binky genomen, dus kunnen we gaan wanneer we willen en zo waren we er op een paar dagen achter elkaar. Hierboven zijn de geitjes ‘verstopt’.


Hier komen ze ein-de-lijk bij me knuffelen. Op naar de vakantie!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

78 + = 87

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.