Maandoverzicht

Dit was juni 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was juni!!

Bij het uitzoeken van de foto’s kwam ik al snel tot de conclusie dat het warm was! Veel zonnige momenten met zomerse temperaturen.


Ik haak meteen in op een logeerpartij van wederom mijn moeder en mijn oma. Op de foto, van 9 juni, is Aaron mijn oma aan het knuffelen. Het ziet er misschien ongemakkelijk uit, maar het was echt een knuffelmoment waarop Aaron mijn oma even vastgreep, zo lief!!


Tja, als het dan warm is en er ligt een beetje water in een schelp, waarom dan niet erin gaan liggen en met de auto spelen? Op 14 juni was het Aaron die zich op deze manier liet afkoelen, lekker in het water liggen.


In juni was er een juffendag! Als klassenmoeder mocht ik ook weer mee. Ook deze keer had ik de camera meegenomen om de kinderen allemaal vast te leggen voor de ouders. We zijn naar de Zoemer, speeltuin in Apeldoorn, geweest. Lieke was er al eerder geweest met een klasgenootje die vlakbij woont om te spelen. Dit was voor mij de eerste keer en het is een leuke plek om nog eens heen te gaan.


We waren op visite bij Opa Willem en Claudia. Ik vind het gewoon een mooie scherpe foto, dus deel ik hem! De jongens waren met een fonteintje in de tuin aan het spelen, iets met water dat als een magneet werkt op in elk geval Aaron. Dus uiteindelijk kleddernat, maar dat was heus niet erg op deze 18e in juni.


Nog even een kiekje van ons gezinnetje!! Gemaakt door Claudia.


In de maand juli zou mijn website Female-Gamers alweer een 10-jarig jubileum vieren. We hadden aan onze perscontacten gevraagd of ze iets wilden doneren voor een prijsvraag, zo kwamen er heel veel games, goodies en gadgets binnen. Op 22 juni maakte ik deze foto.


Op 22 juni tikte de thermostaat 27 graden aan, in huis! Dat moest natuurlijk ook nog even vastgelegd worden, haha.


Twee foto’s geleden zag je al die dozen staan met goodies, gadgets en games, een dag later (23 juni) had ik alles uitgepakt en uitgestald in de woonkamer. Leuk om te zien wat we allemaal weg mochten geven!


Lieke bij oma Mirjam aan het helpen om appelflappen te maken. Blijkbaar was ze aan het logeren op 25 juni bij oma, haha. De tijd gaat zo snel, dat ik het niet meer wist. De foto credits gaan voor deze foto naar Mirjam.


Yes, me and my kiddos! Niet de meest fraaie foto, maar soms zitten er we dus zo bij op een warme dag, 29 juni, uitgeteld te zijn…


De volgende reeks foto’s zijn van de huwelijksjubileum van de opa en oma van Bart! Daar waren we met de hele familie samen en konden de kleintjes in het speeltuintje spelen, of meevoetballen met de grotere kindjes. Wederom een mooie dag waarop ik ook mooie foto’s van mijn mooie kindjes heb gemaakt die ik mooi op canvas heb laten drukken. Te vaak mooi? Ach, ook alleen maar omdat het kan en ze mooi zijn <3


Lieke had natuurlijk haar feestjurk weer aan (al eerder te zien geweest op de bruiloft van mijn broertje en zijn vrouw!), maar wees eerlijk, dit is toch een fantastische jurk?


De boel was mooi versierd.


Er werd flessenvoetbal gespeeld. Alleen het is zo vervelend dat het als een magneet werkt op mijn kleine ‘dude’! Hij was de fles aan het leegschudden.. Want dat was leuk, toch?


Of misschien niet echt? Hij keek heel raar op omdat zijn t-shirt zo nat was geworden, hahaha.. Tja, risico van het vak toch?


Hier mijn liefjes!! Lieke aan het dansen en Aaron nog steeds wat beduusd van zijn natte shirt.


Need I say more? Is ze geen plaatje?


Aaron ging in de loop van de middag naar zijn tante (Emmelie) toe, want het werd een te grote uitdaging om hem er bij het eten bij te houden. Lieke bleef nog wel en kon tijdens het eten rustig wat kleuren.


Dit was alweer juni! Met een laatste kiekje van de feestlocatie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 89 = 92

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.