Maandoverzicht

Dit was juli 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was juli!!

In juli gingen wij ook meteen op vakantie! Daar had ik al wel over geschreven, de linkjes zal ik hieronder ergens delen.

Mijn Lego Dimensions collectie. Ik wilde een paar foto’s hebben van deze poppetjes en zo gezegd zo gedaan. Dit was nog voor onze vakantie, dit was 5 juli.

Nog een kiekje van mijn collectie.

Zoals ik al aan had gegeven zijn we meteen op vakantie gegaan in juli toen de schoolvakanties van start gingen. Op de foto van 7 juli kan je zien wat er allemaal mee moest voor 1 weekje vakantie! We hadden voor ons allemaal een tas met kleding en overige mee, zwemtassen met onze zwemspullen erin, onze eigen kussens nemen we altijd mee en natuurlijk boodschappen. Niet te vergeten kilo’s luiers en andere babybenodigdheden. Om terug te lezen hoe onze vakantie was, klik je op de volgende linkjes (opent in een nieuw tabblad):
Landgoed de Hellendoornse Berg
Fun & entertainment programma
Buiten, Bingo, Vlinders en Speeltuin
Hellendoorn!
Midgetgolf & Wandelen
Plopsaland
Knutselen & laatste dag

We waren weer terug van vakantie en gingen (15 juli) bij Ems en Bas langs. Die hadden een konijntje en Lieke mocht hem een wortel geven

Lichte chaos in huize van Dam! Op 21 juli zag het er in de middag zo uit. Als ik nu de foto bekijk denk ik, ach, valt wel mee toch? Het kan eigenlijk ook nog wel veel erger.

Op 27 juli kwam mijn mama weer logeren! We speelden lekker weer eens een potje Kolonisten van Catan.

We gingen op visite bij Paul & Mariska (29 juli). Er werd hard gewerkt in de tuin en ook Lieke hielp een handje mee.

Het neefje van Aaron heeft dus dit mooie apparaat! Tja, daar kan je heus niet zomaar aan voorbij lopen. Dus terwijl Lieke druk aan het helpen was, zat meneer hierop. Hihi, het valt wel mee hoor, ook Aaron steekt zijn handjes wel uit de mouwen en kan heel hard en geconcentreerd werken.

We gingen naar de Ezelboerderij! Veel al over gehoord, tijd dus om zelf eens te gaan kijken. Dus op 30 juli gingen wij hier een bezoekje aan brengen. Het is een leuk opgezette boerderij om te spelen. Kinderen kunnen met karren/fietsen/dingen over een pad rijden die speciaal is aangelegd. Spelen in de speeltuintjes op de toestellen maar ook bij diverse dieren even kijken.

Ik moet wel zeggen dat als je verkouden bent het iets fijner is om er rond te wandelen, of als de wind gunstig staat, of als het niet al een aantal dagen erg warm is geweest. Het kan soms niet heel erg frisjes ruiken met al die ezels bij elkaar..


Hieperdepiep Hoeraaaaa! Er was niemand (die wij kennen) jarig, maar misschien omdat het alweer de laatste dag van de maand juli was of gewoon omdat de kids een blij momentje hadden. Schik hadden ze in elk geval wel!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 6 = 4

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.