Maandoverzicht

Dit was mei 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was mei!!


Op 4 mei mocht Aaron even op de motor staan van de overbuurman zitten. Stoerrrr


Als klassenmoeder mocht ik mee op schoolreisje! Het was 10 mei en prachtig weer. Samen met alle kindjes van de groepen 1 en 2, de juffen en andere klassenmoeders gingen we naar het land van Jan Klaassen.


Kijk dan dit uitzicht, ergens lopen die kinderen rond!


De poppenkastshow was hilarisch! Soms een beetje spannend, maar wel erg leuk.


Terwijl Lieke en ik op schoolreisje waren waren onze mannen thuis. Bart was met Aaron naar de kapper geweest. Lekker koppie hé!


Deze maand stond ook een bruiloft op de planning! Die van mijn broertje Marcel en Joyce. Ik mocht getuige zijn en moest wel een dag eerder komen en bij mijn moeder logeren. Stel je voor dat ik te laat zou zijn. Deze foto van het kaartje had ik op 12 mei gemaakt, een week voor de bruiloft zelf.


13 mei was een mooie dag! Lekker samen spelen met papa in de tuin.


Moederdag!!! Heerlijk verwend door mijn liefsten.


Op 17 mei was het een lekkere zomerse en warme dag! Samen snacken in de tuin, echt tijd voor ijsjes!


Tadaaaa! Op 19 mei was het T-day!! De dag waarop mijn broertje Marcel trouwen mag met zijn lief Joyce. Samen met de vader van Joyce mocht ik getuige zijn en gingen we met ons viertjes naar het Stadhuis in Groningen. Het moment van het zetten van een krabbeltje was even vastgelegd door de bruidegom himself.


Het huis versieren en een plekje maken om een gastenboek te laten tekenen door de bezoekers. Bart en Lieke waren ook gekomen, want na het officiële gebeuren gingen we met het bruidspaar, de vader van Joyce en zijn vrouw en Bart en ik lunchen.


De ringen! Het was een leuke, lange dag. Lieke vond het een fantastisch feest en stond lekker te dansen.


Een mooie afsluiter van een liefdevolle dag. Foto gemaakt ergens op de snelweg tussen Groningen en Apeldoorn, hihi.


Toen was het alweer tijd om de verjaardagen van de jongens te vieren. Aaron op 24 mei en zijn neefje op 25 mei, we vierden hun verjaardag het weekend voor de dag zelf. Tijd om cadeautjes uit te pakken.


En nog meer cadeautjes!


Tante Mariska had een mooie en zeer lekkere taart geregeld.


De neefjes samen op de quad rijden.


Die middag nog met het speelgoed spelen.


Op 28 mei werd er een hittegolf voorspeld en mijn buurvrouw had kaartjes gewonnen om naar de première van de Casper en Emma film te gaan in de Julianatoren. Deze kaartjes mochten wij hebben en dus ging ik met Lieke en Sita naar de Julianatoren. Doordat het zo heet zou worden (het was best warm) was het heel rustig en konden we overal zo in.


Natuurlijk nog even een selfie met mijn homegirl Juul de muis.


Alle gekkigheid op een stokje, onze kleine man heeft zich verstopt! Poe poe het was lastig om hem te vinden.. hihi. Dit was alweer de laatste dag van de maand mei, 31 mei!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.