Maandoverzicht

Dit was april 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was april!!!!


Het worden steeds meer foto’s lijkt het wel. Maar welkom bij een kijkje in ons leven in de maand april!


We waren aan het kijken bij de Top1Toys en daar kan je soms wat speelgoed testen. Nou deze graafmachine’s vond onze kleine man wel erg mooi. Ook al was het 1 april, het was geen grapje.

Deze trein trok ook aardig zijn aandacht! Dat word dus sparen de komende vier jaren, hihi!

Op 2 april was het weer tijd om bij de lammetjes te gaan kijken. Deze zag er zo schattig uit, uniek met zo’n zwarte stip op zijn/haar lijf. Ze blijven zo leuk om te zien.

Deze foto is ook op 2 maart gemaakt, ik vond hem zo leuk met Sam de hond en Lieke erop dat ik hem gewoon moet delen.


Opa Willem kwam Bart helpen om een schommel in de tuin te maken. Na een plan en de inkoop van het materiaal werd er hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen.

Tadaaa, het resultaat. Sinds 8 maart is onze tuin een kindvriendelijke plek met een trampoline, speelhuisje, zandbak en dus nu ook de schommels.

Een paar dagen later, op 11 maart, was het weer tijd voor winterjassen! Onze kleine man Aaron zat eens even te kijken of hij en hoe hij op het dak van het speelhuisje zou kunnen klimmen. Ik moet zeggen dat ik hem heb tegen gehouden, leek me gewoon geen goed plan, hihi.

Op 17 maart gingen we naar Malkeschoten. Was het toen Pasen? Dan hebben we er eieren gezocht. Als de zon scheen was het echt prachtig. Hieronder volgen nog een paar kiekjes van Binky’s Malkeschoten.

Mijn mannen <3

Hoezo fietsen op de fietsbaan? Stoepje op, stoepje af was veel leuker.

Samen op de fiets.

Nog een paar kleine geitjes, zo schattig!! Zo leuk.

Het was 22 april, we gingen een dagje naar Groningen omdat mijn mama jarig was. Ze wilde het vieren in de Monkey Town, haha gaaf toch?! Zo konden Lieke en Aaron lekker spelen. Ook Bart, Marcel, Joyce en ik moesten eraan geloven. We hebben daar nog wat gegeten en cadeautjes uitgepakt. Hieronder nog een paar fotootjes die zijn gemaakt.

Cowgirl Lieke!

Deze baan was zo’n groot succes! Aaron ging vooruit, achteruit, liggend of zittend er vanaf. Staand was niet zo heel handig. Hij zag dat wat grotere kinderen voorwerpen (grote gevormde kussens) pakten en er daarmee ook eraf konden, dus kon hij dit ook.

Oh yeah people, een familiekiekje! Ik heb zelfs mijn bril op, uniek!

Deze Little Tikes hebben we gescoord tijdens Koningsdag. Dit ding kan gelukkig tegen een stootje, dat is ook zeker wel nodig met die kleine man van ons.

Een dagje later op de 28e was deze man de koning van de BBQ.

We zijn ook nog even bij de stoomtrein geweest op 30 april. Wat een leuke foto (al zeg ik het zelf!) Het was erg leuk en Aaron keek zijn ogen uit. Lieke vond het wat spannender, vooral het geluid dat de stoomtrein dan maakt.


Samen in een voertuig, mijn kleine meid aan het supergrote stuur! In Beekbergen bij de VSM Stoomtrein is ook een soort museum waar je oude treinen kunt bekijken.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

38 − 30 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.