Gezin & Familie,  Maandoverzicht

Dit was maart 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Dit was maart!!


Tjongejonge, je raakt bijna arm door een jongen te krijgen die elke 6? weken naar de kapper moet! Op 2 maart was het weer tijd voor een knipbeurt. Lieke ging vrijwillig in een stoetje zitten. Bij de Kapperij (waar wij met Aaron heen gaan, zetten ze tekenfilmpjes op, superhandig! Zo blijven ze iets langer stil zitten. Al is dat geknip niet altijd even fijn vindt Aaron.


Op de een of andere manier kloppen de foto’s niet helemaal, want deze zou ook van 2 maart moeten zijn.. Maar hier zijn Aaron zijn haren nog wat langer. Misschien van de avond ervoor, ik heb geen idee.. Maar de foto is wel leuk, de kids hadden een soort drive-in gemaakt. Aangezien er in huis geen (echte) auto’s mogen komen zijn deze bakken van de IKEA natuurlijk een uitkomst.


Begin maart kwamen mijn moeder en oma logeren! Wat zijn mijn kindjes dol op mijn oma, die ze ook wel opoe noemen of zoals Aaron toen nog zei, Boeboe. Altijd fijn als ze er even zijn!


Mijn moeder en oma waren er weer vandoor en wij zijn (op 5 maart) even gaan wandelen (bij ‘t Leesten). Daar maak ik soms mooie kiekjes (al zeg ik het zelf).


Dit was 6 maart, tijd om even de collectie van Lieke haar LEGO te bewonderen. Zoals je kunt zien is het al een hele hoop (en in de loop der tijd is er nog veel meer bijgekomen). Wellicht maken we nog eens een overzicht van wat we allemaal al hebben, maar denk dat we al een aardige waslijst hebben inmiddels. Het is ook gewoon zulk leuk spul, hihi!


Dit is echt nieuws om te delen! Op 12 maart 2017 is het mij sinds jaren gelukt om weer een cake zelf te bakken! Het was ook al een hele tijd geleden hoor dat ik dit had geprobeerd omdat het een aantal keer mis was gegaan. Deze was in elk geval erg smakelijk!


Jij mag raden wat we hebben gegeten? Volgens mij hebben we ook zo’n spinaziehoofd foto van Lieke, deze mag ook niet ontbreken, haha! Dit was op 16 maart.


Op 18 maart zijn we lammetjes gaan kijken bij Paul en Mariska elk jaar hebben ze lammetjes in het voorjaar en elk jaar is het een genot om ze te zien! Ze zijn zo schattig.


We hadden een ‘hut’ gemaakt! De tafeltent over de tafel gedaan, speelkleed erin gelegd samen met wat kussens en zo konden de kindjes weer fijn spelen. Beetje hangen, liggen en dromen? Okay, dat dromen niet echt want slapen in de tent hebben ze niet gedaan. Dit was op 19 maart, de verjaardag van Marcel & Inge!


In maart (de 19e) besloot ik dan toch maar eens het plastic te gebruiken om de ramen opnieuw te voorzien van een laagje plastic. Uiteindelijk ook het raam naast de voordeur gedaan en bij de schuur het raam van de deur en andere raam.

Yes het was op 24 februari weer tijd om buiten te spelen. Hebben ze heus eerder gedaan, maar van die dagen heb ik misschien geen foto’s gemaakt. Samen op de Quad rijden.

Op 25 maart zijn Lieke en ik een dagje Groningen geweest. We zijn zeer op tijd met de trein vertrokken uit Apeldoorn en uiteindelijk aangekomen in Groningen. Het was een gezellig moeder-dochter dagje!


De terugweg (op 25 maart) was met de Flixbus, een directe buslijn tussen Groningen en Apeldoorn. Ideaal want de bus stopt alleen even in Haren en gaat verder rechtstreeks door. Wat nog idealer is, is dat het erg goedkoop is!!


De credits van deze foto gaan naar mijn buurvrouw Yvonne die, op 29 maart, deze foto had gemaakt van ons drietjes. Het was een mooie zonnige dag die dag. Lekker spelen in de speeltuin dus.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+ 69 = 77

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.