Maandoverzicht

Dit was februari 2017

Ik neem me elk jaar, elke maand, elke week voor om regelmatig te bloggen, (bijna) alles wat we zien en meemaken te delen met voornamelijk familie en enkele andere passanten die hier voorbij komen. Dus nu dacht ik, nu het jaar langzaam (of eigenlijk te snel) ten einde komt, om via de foto’s die ik heb gemaakt een soort maandoverzicht te maken. Zo heb ik toch gedeeld wat ik misschien al had willen doen en kan iedereen nog even meegenieten van mijn gezin in het jaar 2017. Vandaag februari!

Even een kiekje van Lieke (11 februari) tijdens zwemles. Vanwege privacy van de andere kindjes heb ik die superonprofessioneel weg ge-photoshopt.

12 februari lag er weer sneeuw! Aaron vond het toen echt niet tof. Hij vond de koude sneeuw ook niks aan zijn handjes en zelfs met een warm skipak was hij niet zo blij. Kijk dat rode neusje ook. Ik ben gauw weer met hem naar binnen gegaan.

Lieke bleef met Bart buiten om een sneeuwpop te maken en met de andere kindjes uit de straat sneeuwballen te gooien.

Banaan eten is cool! Aaron had mijn oude pet op en wilde een banaan eten. Hij zag er zo leuk en stoer uit, dus dan grijpt deze mama weer naar haar telefoon om een (paar) kiekjes te maken.

Op 17 februari ging ik met een tweetal buurvrouwen naar de bingo. Helaas wonnen Yvonne en ik niks maar die Wilma die had minstens twee keer bingo. Het plan was om vaker te gaan, maar dat is tot op heden niet gelukt, hihi!

Deze foto was van 18 februari, de avond ervoor (de 17e) is ons nichtje Yara geboren <3


Lieke was ook in februari jarig! Voor haar kinderfeestje deden we onder andere een spelletje waarbij we deze tiara’s gingen verstoppen. Het was Lieke (en ook voor ons) haar eerste kinderfeestje (thema: prinsen en prinsessen) waarbij we vier andere kindjes hadden uitgenodigd en we het vierden het thuis. Samen met Bart vormde ik een sterk team om dit aan te kunnen. Je kon ons in elk geval opvegen na die tijd, haha. Maar het was wel erg gezellig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 2

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.