Maandoverzicht

Dit was.. september 2023

De zomer voorbij, het einde van het jaar weer in zicht. De R zit weer in de maand en dan werk ik langzaam al naar de feestdagen toe, op tijd? Zeker! Slim? Dacht ik wel. Al stond deze maand in het teken van een bruiloft.

Zo begon de maand met een vrijgezellenfeestje voor de aanstaande bruid. We gingen paaldansen! Jezus wat is dat pittig om te doen zeg. Spierpijn de dagen erna.. Maar ik kon het gelukkig wel. Foto’s en video’s blijven in priv√©bezit. Ik moet wel zeggen dat toen ik thuis kwam van deze dag, mijn man op de bank zat, de HUE lampen van Philips rood had gemaakt en een stripper muziekje had opgezet zodat ik mijn geleerde kunsten thuis nog even kon delen. Jammer, maar thuis was geen paal aanwezig, hihi.


Na de paaldanssessie zijn we uit eten gegaan bij Dikke Dirck in Amersfoort en dat smaakte zeer goed, zeker na het intensieve paaldansen.


Ik heb last van beginnen artrose bij mijn duim. Dus als ik veel last heb mag ik het intapen. Dit had de fysio nu voor me gedaan met een neutrale kleur, knalroze heb ik ook al wel opgeplakt gekregen.


Voetbal.


Ik had nog een outfit nodig voor de bruiloft en ben met mijn schoonzusjes naar Zwolle geweest om te winkelen. Outfit gescoord, net als deze bijzondere pindakaas smaken! Er zijn nog meer variaties, neem dan even een kijkje op De Pindakaaswinkel.


De dag van de bruiloft, regen brengt geluk toch? Nou dan krijgt het bruidspaar bakken geluk! Het kwam echt uit de hemel denderen, niet normaal meer.


Uiteindelijk hield het op met regenen en werd het toch nog een aangename dag, we gingen in Hilversum uit eten bij Studio Pasta, het was een lange gezellige dag met familie.


Voetbal.


Ik ging met mijn schoonzusje en schoonnichtje naar de voorstelling van Judesca, geniaal en heerlijk gelachen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.