Maandoverzicht

Dit was.. augustus 2023

Hadden we eigenlijk nog schoolvakantie? Kijk, dat weet ik dan nu even niet meer uit mijn hoofd. Volgens mij nog wel. Anywho, ook deze maand heb ik weer wat kiekjes gemaakt om te delen in mijn maandoverzicht.

Rody in Koninklijke sferen.


Nog eentje van Rody, deze keer met zijn (toen) favoriete speeltje. Een grijze eekhoorn die we vodje noemen. Soms zit hij als een soort pannenkoek gewoon met een knuffeltje in zijn snuutje. Als hij thuis komt of uit de bench gelaten wordt, gaat hij eerst op zoek naar zijn (op dat moment) favoriete speeltje.


Ik heb me weer eens gewaagd aan Stardew Valley. Erg leuke game waar ik bij deze speelsessie veel gebruik gemaakt heb van tutorials, uitleg hoe ik dingen moest doen omdat ik gewoonweg een beetje vast zat. Ik ontdekte de mogelijkheid om naar een geheim eiland te reizen! Voor zover ik weet heb ik de game toendertijd gratis kunnen downloaden, maar inmiddels betaal je er €13,99 voor op Steam.


Zes augustus 2023 en de paddenstoelen komen uit de grond.


Met dochterlief naar De Oneindige Slijmfilm geweest in de Vue Apeldoorn, we hadden de voorgaande delen al gezien. Deze moesten we natuurlijk ook zien!


Na de film nog even bij de Game Box geweest. Deze zit heel ‘strategisch’ tegenover de bioscoop in Apeldoorn.


De kindjes aan het spelen met LEGO, Rody mocht niet meedoen, maar zat er wel gezellig bij.


Deze foto is bijzonder omdat, nou kijk zelf maar eens.. Het lijkt wel hekserij!


Onze trouwdag! Alweer 15 jaar getrouwd.


Ik was voor de verandering weer eens op mijn oude plekje in Ugchelen aan het werk. Het werd ineens donker buiten en toen barstte het toch los, keiharde regen! Niet normaal meer. Klanten, ik geef ze geen ongelijk, bleven even schuilen in de winkel.


Truckersdag 2023. Heel toevallig was ik aan het werk, nu in Beekbergen, toen er een hoop getoeter om me heen klonk. Mijn winkel lag naast de route van de Truckersdag. Het kruispunt werd afgesloten en de ene na de andere stoet met trucks kwamen langsrijden met een hoop herrie.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 1 = 3

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.