Maandoverzicht

Dit was.. november 2023

Hop wat een drukke maand, zeker als je niet lekker in je vel zit. Toch proberen het beste ervan te maken en tijdens een weekend weg met familie, had ik even een momentje dat ik me even mezelf weer voelde, na zo’n vier weken tijd. Een kort overzicht van deze maand.

Kleine meisjes worden groot en in november was het dan tijd voor de eerste ‘doe-dagen’ op het voortgezet onderwijs. Vol spanning waren manlief en ik aan het wachten op dochterlief, die gelukkig enthousiast weer naar buiten kwam.


Wat eten we vandaag? Kliekjes! Hutspot, boerenkool en zuurkool met een lading spekjes.


Oom en tante van mij waren in Australiƫ op vakantie en als mensen naar het buitenland gaan vraag ik vaak of ze even een kaartje willen sturen, want echte post is veel leuker! Gelukkig hebben ze er gehoor aan gegeven en kregen de kinderen een mooie kaart uit Australiƫ. Deze kan weer op de stapel bij de kaarten die we veelal krijgen van mijn broertje en zijn vrouw als zij op vakantie gaan, heel erg leuk!


We gingen weer een weekend weg met de familie, zoals we de laatste jaren elke keer doen. In een supergroot huis, Wiendsels in Ruinerwold, met zo ongeveer 17 personen, vertoeven we van vrijdag avond tot zondagmiddag. Centraal staat de viering van de man met witte baard, maar voor de kinderen is het vooral erg leuk dat ze samen kunnen spelen.


Op de foto hierboven kan je een foto zien die ik heb gemaakt tijdens een wandeling die we hebben gemaakt, deze is op dezelfde dag gemaakt. Prachtig natuurgebied in Ruinerwold.


Is het een lamp? Of een boom waar toevallig de zon mooi onder valt? Nog steeds in Ruinerwold.


Zoals ik al aan heb gegeven stond tijdens ons weekend in Ruinerwold, Sinterklaas centraal en dan mag een stapel met cadeautjes natuurlijk niet missen! Natuurlijk de gedichten niet vergeten.


Op de zondag van ons weekend weg, in Ruinerwold ;-), hebben we een workshop gedaan om zelf kaarsen te maken bij Het Tweede Lichtje. Superleuk om te doen, de resultaten? Misschien deel ik die nog wel eens een keer.


Ons fantastische uitzicht, thuis. Sneeuw, mooie lucht. Je weet toch dat dit soort plaatjes niet mogen ontbreken in mijn maandelijkse overzichten?


Wat een heisa om de crompouse, de combinatie van een croissant en een Tom poes. Uiteindelijk ben ik gezwicht en moest ik weten of het wel te eten zou zijn. Toen ik bij de bakker stond, zag ik ook die met chocolade liggen die ook mee moest. Ik kan je wel vertellen, een halve crompouse vult gigantisch! Het is eetbaar, maar ik mis er niks aan als ik het nooit weer te eten krijg.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 + 3 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.