Maandoverzicht

Dit was.. oktober 2023

Oktober was een bijzondere maand. Het is fijn hoe het op het ene moment goed kan gaan met iemand en het volgende moment je lamgeslagen bent en in zak en as zit en even niet zo goed meer kan functioneren. Dan is het een hele uitdaging om geluk te zoeken in de mooie en kleine momenten, waar je soms voorbij kan denderen en je nu opnieuw moet gaan waarderen.

Ons hondje Rody die zich ging verstoppen als hij in de bench moet. Dan gaat hij zich verstoppen onder de bank en is niet van plan zich te laten zien, toch heeft hij het niet heel slecht in de bench volgens mij, want hij is rustig als hij erin zit.


Nieuwe teamshirts! Female-Gamers bedrukt door deboefjesshop


Counter-Strike 2 was uitgekomen en ik heb natuurlijk heel lang Counter-Strike gespeeld, dus moest ik even kijken of ik er nog wat van kon. De_Dust2 opgestart en gaan met de banaan. Nou, het valt mee, dit is tegen bots, daar durfde ik wel tegen, haha. Hierna heb ik het ook niet meer gespeeld eigenlijk. Counter-Strike 2 is gratis te spelen via Steam.


Dochterlief had met een vriendinnetje een restaurant gemaakt in huis. We hadden een heus menu, bediening aan tafel en een lekkere maaltijd. Hartstikke leuk gedaan door de meiden!


We hebben dit skelet ooit eens met Halloween opgehangen aan de voordeur. Dit ding is blijven liggen en zo nu en dan komt hij tevoorschijn om elkaar het stuipen op het lijf te jagen. Vaak ben ik de pineut en op deze dag schrok ik er gewoon twee keer van. Ik had hem namelijk laten hangen, waarschijnlijk in de hoop dat degene die hem had opgehangen er van zou schrikken, maar uiteindelijk schrok ik er dus gewoon nog een keer van. Is dit trouwens ook een moment om te zeggen dat we een hele oude badkamer hebben? Hij niet meer mooi is en toe is aan vervanging maar toch functioneel is? Niet, o laat dan maar.


Koekjes bakken! Van Dr. Oetker was er een Deco Halloween Cookies pakket in de supermarkt, deze moest ik natuurlijk voor de kinderen meenemen. Dus elk een pak met koekjes om te maken en te versieren.


Oldskool Grease kijken in het Orpheus in Apeldoorn. Samen met dochterlief had ik de film nog even gekeken op Netflix (volgens mij, in elk geval op een streamingsdienst). Het was een erg leuke musical. Het was ook het laatste uitje dat ik heb gehad omdat ik hierna een soort van instortte en niet meer kon functioneren op wat voor manier dan ook.

Foto (komt misschien nog..)
Manlief was uitgenodigd om te racen op het circuit in Zandvoort, een hele gave ervaring.


De nieuwe bundel bij April Books kwam uit met als thema mannen in een uniform! Na mijn eerdere samenwerking, was ik ook nu weer gevraagd of ik een kort verhaal wilde schrijven. Ja natuurlijk! Dus dat heb ik gedaan en nu schitterde ik weer in een bundel. Meer over dit boek en mijn mede-auteurs kan je hier vinden: Mijn verhaal De bro-code voor de Uit het Uniform bundel


De natuur die zijn gang ging, dus paddenstoelen die op oude boomstronken groeiden.


Kijk, mijn autootje eindelijk weer gemaakt! Superblij mee.


Gelukkig scheen de zon tijdens een van mijn toen nog verplichte lunchwandelingen met de hond. De herfst neemt het over, duidelijk te zien aan de kleuren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

36 + = 40

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.