Maandoverzicht

Dit was december 2017 – Sinterklaas, verjaardag & kerst

December, de drukste tijd van het jaar. De Sint die langs komt, mijn verjaardag en dan nog de kerst opgevolgd door Oud & Nieuw. Vanwege dit allemaal plak ik een extra dag aan mijn jaaroverzicht! Dus bij deze de festiviteiten rondom de belangrijkste dagen van december.

Te beginnen natuurlijk met Sinterklaas. We vierden dit, het weekend voor Sinterklaas op 2 december, bij mijn schoonfamilie. De kinderen zijn flink verwend en we deden ook nog het sinterklaasspel. Hieronder staan de foto’s met onze buit!

Dit hierboven heeft Aaron allemaal gekregen. Superblij met alles, met een voertuig zit je altijd wel goed bij hem.

Voor Lieke is het allemaal wat zoeter, veel roze, My Little Pony en LEGO. Lekker samen bouwen en spelen met de poppen.

Bart heeft het boek van Jenson Button – Life to the Limit gekregen en een chocoladeletter. Ik kreeg het boek ‘het bucketlist boek voor ouders’, een cadeaubon van de Action (waar ik inmiddels nieuwe schaaltjes van heb gehaald *jeej*) en een chocoladeletter. Samen kregen we nog het spelletje IQ-twist, die best leuk is ook nog. Deze kan je leuk alleen spelen en is super uitdagend.

Zoals ik al had aangegeven hebben we ook een sinterklaasspel gedaan. Iedereen moest drie kleine cadeautjes meenemen, er waren hele diverse voorwerpen! Uiteindelijk ging ik voor de familieplanner en Bart voor de handschoenen. We gingen met zes cadeautjes heen en met drie weer terug, tenminste zoals dit spel was gelopen. Met alle spullen van de kinderen erbij hadden we weer een hele hoop nieuws om mee naar huis te nemen.

Toen was het 5 december. Lieke ging als een pietje naar school, Sinterklaas zou langskomen. Maar al gauw bleek dat er een piet op dak was geklommen maar er niet meer af durfde! Oh jee en wat moet je dan doen?


Dan bel je natuurlijk de brandweer!! Die waren er razend snel bij en met toeters en bellen kwamen ze het schoolplein oprijden. Twee pieten op het dak en de Sint zijn mijter zie je er ook nog bovenuit steken. Zo leuk gedaan!


Natuurlijk bleven wij nog even kijken toen de brandweer er weer vandoor ging.

Diezelfde avond werd er ineens hard op de deur gebonsd! We deden open en er stond een zak met cadeautjes voor de deur.

Dit zat er in! Vooral het boek is erg geslaagd, want natuurlijk is een boek over poep of een poepboek altijd leuk, toch?


Toen was het alweer 17 december! Soms is het lastig om tussen al die feestdagen door jarig te zijn, mijn lieve schoonzusje Sita is ook nog jarig geweest, dus bijna elke week zaten we bij elkaar taart te smikkelen of ander snoepgoed weg te werken, haha. Ik was flink verwend, want de bovenstaande cadeautjes had ik gekregen van mijn schoonfamilie. De tekening komt van Aaron en het armbandje heeft Lieke op school gemaakt. De CD kwam bij de Niveau cadeautjes, ik luister er niet naar, dus als iemand er belang bij heeft?


Praktisch alle familie is op de zondagochtend gekomen dus in de middag zijn we nog even op pad geweest. Even langs de Media Markt en natuurlijk even langs de speelgoedwinkel daar! Lieke wilde op de foto met Lego Friends personage Mia!


Als je jarig bent mag je kiezen wat je gaat eten. Ik wilde patat!! Dus reden we op de terugweg nog langs de McDonald om daar te eten met ons viertjes. Zo kwam er een einde aan mijn verjaardag.

Op zaterdag 23 december reden we naar Groningen. Lieke was ziek geworden en was nog niet helemaal fit en hadden we haar bij mijn schoonmoeder gebracht. Dus volle aandacht even voor Aaron. Natuurlijk misten we Lieke, zeker toen we zo’n stapel met cadeautjes zagen liggen!!

Lekker cadeautjes uitpakken!! Aaron was wagenziek geworden, vlak voor we die ochtend in Groningen aankwamen moest hij spugen en moest ik snel een nieuwe outfit scoren. Vanwege zijn Paw Patrol Adventskalender en zijn liefde voor deze tekenfilm was dit natuurlijk een leuk shirt, hihi.

De uiteindelijke buit van ons dagje in Groningen. Deze cadeautjes heeft Aaron allemaal gekregen. Allemaal leuke spullen waar hij het ook druk mee heeft.

Dit had Lieke gekregen. Voor haar hadden we de cadeautjes ingepakt gelaten en kon ze toen we haar op gingen halen uitpakken. Ik had het uitpak proces gefilmd en naar mijn familie gestuurd.

Mijn familie was niet op mijn verjaardag zelf geweest dus werd ik nog eens extra overladen met cadeautjes. Nog meer Nivea, die douche foam is echt zo waanzinnig lekker! Maar ook nog meer leesvoer!

Ook lagen er voor Bart en mij cadeautjes tussen de stapel en dit hebben wij nog gekregen. Aan de rechterkant nog een boek voor Bart en een Nivea product voor na het scheren. En ik ben vanaf nu een Killer Queen, tenminste volgens dit geurtje van Katie Perry.


Op kerstavond, 24 december, kwamen Willem & Claudia bij ons eten, we gingen gourmetten met mijn nieuwe gourmetstelletje. Opa Willem had het druk met pannenkoekjes bakken voor de kids, zo leuk!

One Comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

9 + 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.