Maandoverzicht

Dit was.. juni 2023

Juni, een maand met mooi weer en een uitje met de familie. Ook al is het nu maart 2024, het voelt niet eens zo gek lang geleden dat het juni 2023 was. Kijk snel mee naar onze belevenissen, of niet..


De avond4daagse in Ugchelen! Als school deden we ook dit jaar hier weer aan mee. Alleen liepen we nu stiekem maar met ons vieren en hebben we een dag gemist omdat we een weekend weg zouden gaan. Kijk dan hoeveel mensen er meelopen en het was deze keer niet zo heet als het jaar ervoor.


Weekend weg in een mega-groot huis, Landgoed ‘t Borghuis,supergaaf ingericht en voor iedereen een slaapkamer met badkamer. Het was ook nog eens mooi weer en er was een hottub in de tuin waar de kinderen ook prima gewoon in konden zwemmen. Ik had waterballonnen meegenomen, samen met de kinderen deze gevuld en toen was het oorlog, haha. Zeikesnat waren we, helemaal leuk! Minder was de plens water die ik over me heen kreeg, dat was vooral erg koud, heerlijk dit soort momentjes.


We gingen ook nog een activiteit doen buitenshuis. We zijn, in Duitsland vlak over de grens bij Bentheim, gaan kanoën. Wat een hilariteit hebben we nu weer meegemaakt. Mensen die recht op een waterfontein afvoeren en een plens water over zich heen kregen. Het was erg warm en zonnig weer, dus droogde je snel weer op. Een klein meisje in onze groep wilde niet in de kano, dus nam ik het over van haar vader zodat hij ook nog even kon varen.


Uiteindelijk hebben mensen nog in het meer gezwommen. Prachtig plekje hier hoor, we zijn nog in het dorpje geweest om een ijsje te scoren.


We zijn ook nog naar een openluchtmuseum geweest in Ootmarsum. Even een blik op Twente van vroeger.


Ferwerda. Dé bekende fietsenwinkel in Groningen.. Het was tijd om afscheid te nemen van mijn oude fiets, daarvoor heb ik een nieuwe elektrische fiets gekregen, oké gekocht.


Manlief stuurde een berichtje, of ik de rook ook zag. Welke rook? Nou, die op de foto. Omdat zoonlief aan de andere kant van de rook aan het spelen was bij een vriendje had ik even contact gezocht met de vader om te vragen of het niet bij hun in de buurt was. Het bleek de Aldi te zijn die hier vlakbij zit, technisch gezien in dezelfde straat. Een woning boven de Aldi stond in de fik en uiteindelijk sloeg de brand over naar nabij gelegen woningen en uiteindelijk heeft de Aldi ook zoveel schade geleden dat hij tot op heden, maart 2024, nog steeds gesloten is. Het stukje bouwwerk staat klaar om gesloopt te worden, hopelijk komt er een supermarkt voor terug, maar waarschijnlijk kunnen we dat op onze buik schrijven. Ik mis hem nog steeds, het was zo makkelijk om er even heen te wandelen en een boodschapje te halen.


Lekker een potje Rummikubben.


Zie je die tijgerstrepen? Kijk dan hoe schattig dit beestje is 😉


Ik deed samen met dochterlief en een vriendinnetje mee aan een vossenjacht, tijdens het voetbalkamp van zoonlief (die zelf het weekend weg was..), wij waren de vossen en deden alsof we op het strand waren. Een enkele groep liep ons voorbij, maar de meeste hadden wel door dat we degene waren die ze zochten! Superleuk, tot het moment kwam dat er een hond was die er vandoor ging met de slipper van dochterlief. Toen we die terug hadden, waren de sokken de pineut. Uiteindelijk is het goedgekomen.


Het was warm op deze 25 juni 2023!


Het toernooi der toernooien, de kinderen tegen de ouders. Ik was mee om foto’s te maken, ook een belangrijke taak al zeg ik het zelf. O en te supporten, dat ook!


Bijna tijd voor de zomervakantie, hield mijn wasmachine er mee op! Dus moest er een nieuwe komen, deze is het geworden. En je weet pas dat je oud(er) bent als je blij wordt als er een nieuwe wasmachine wordt geleverd.. punt!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

54 − = 53

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.