Maandoverzicht

Dit was maart 2018: Kinderfeestje, Lammetjes,

Het is alweer december (als  ik dit schrijf).. Mijn voornemen om na elke maand een maandoverzicht was al gecrasht bij maart 2018. Ik had de foto’s al wel uitgezocht en voorzien van mijn naampje. Maar nu moet ik er toch echt mee aan de slag! Het is al 21 december als ik dit schrijf. Dus bereid je maar voor, pak er thee bij een koekje en ik neem je mee terug naar..

Maart 2018!

Lieke is natuurlijk eind februari jarig en dan is het al gauw 1 maart en konden we alle spullen die ze voor haar verjaardag had gekregen uitstallen. Meisje was erg verwend met een CD-speler met een CD van K3, nieuwe kleren, knutselspulletjes en LEGO!

De bus van opa Willem! Dat was het vervoer van het kinderfeestje van Lieke. Met een selecte groepje klasgenootjes gingen we in de bus op weg naar de Monkey Town!

De tafel, in de Monkey Town, was voorzien van een naam en we konden allemaal wat te eten uitkiezen. Volop ranja werd er gedronken. Klasgenootje T. was ook net jarig geweest, dus toen Lieke werd toegezongen en ze op de stoel mocht staan, mocht T. dat ook vond ze.

Tijdens het kinderfeestje was Lieke ook weer gigantisch verwend! Allemaal leuke spulletjes om mee te spelen, knutselen enzovoorts.

Kleine meisjes worden groot. We moesten even een lekker broodje halen en we reden even langs de Aldi om de hoek. Ik vroeg aan Lieke of ze een zak witte bollen wilde halen en dat ze van mij geld meekreeg. Dat wilde ze wel, zo stoer dat ze zich voelde.

Tante M. vierde haar verjaardag en er waren inmiddels ook al wat lammetjes geboren! Dus die gingen we ook even bekijken. Wat een leuk spul blijft dat ook zeg! Ik weet niet meer of het op deze dag was, of op een andere, maar we hebben ook een geboorte mee mogen maken van lammetjes, zowaar een drieling die werd geboren. Mocht er ook wel eentje te logeren hebben omdat deze nog bijgevoerd moest worden.. Maar die nachtelijke uitstapjes uit dromenland zijn echt niet mijn ding. Dus heb ik maar even bedankt. 

Klein beauty momentje met dochterlief die mijn nagels wilde lakken. We hebben hier kidsproof nagellak op waterbasis voor gebruikt. Maar best aardig gelukt toch?

Onze kinderen leven op grote voet! En zijne en stelletje pantoffeldieven!! Vooral die van Bart moeten eraan geloven en vooral Aaron pikt ze gauw in. Soms verstopt hij ze ook, hierbij moet je er aan denken dat hij er mee onder de tafel gaat zitten. Ik hoor je denken, dan kan je er lekker makkelijk bij, zo gepiept. Maar nee dus!! Hij is razendsnel onder de tafel aan het doorkruipen, haha. Maar eigen pantoffels wil hij niet aan hoor.

Wij waren even in de Game Mania in Apeldoorn en dan moét je gewoon met deze Rabbid op de foto! Bwaaaah!!

Dit mannetje wilde, hoe fris het toen ook buiten was, buiten blijven spelen. Prima! Hij wilde ook buiten zijn broodje opeten, nou prima! Maar mama ging wel gewoon binnen eten.

Op de boerderij bij oma was een hele bult met zand. Natuurlijk een fantastische plek om te spelen. Ik maakte kiekjes van de kids en Bart maakte een kiekje van mij toen ik een kiekje maakte.

Dit was dus maart 2018.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

− 2 = 5

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.